Header Ads


Θέλει Κριχόβιακ η Μπαρτσελόνα!

Θέλει Κριχόβιακ η Μπαρτσελόνα!


Σύμφωνα με την Mundo Deportivo μία από τις λύσεις που εξετάζει η Μπαρτσελόνα για τον Ιανουάριο είναι και αυτή του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ!

Η Μπαρτσελόνα ψάχνει επειγόντως τουλάχιστον έναν κεντρικό μέσο για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αφού οι τραυματισμοί την έχουν αφήσει με λίγες ποιοτικές λύσεις, ωστόσο οι οικονομικές δυνατότητες δεν της επιτρέπουν να κοιτάξει για ακριβές λύσεις.




Σύμφωνα με την Mundo Deportivo, οι μπλαουγκράνα έχουν μία λίστα από ποιοτικούς μέσους που θα κόστιζαν ελάχιστα στους Καταλανούς και ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ, ο οποίος πριν από δύο χρόνια πέρασε για λίγο από την ΑΕΚ και συνεχίζει την καριέρα του στην Σαουδική Αραβία και την Abha.

Στην ίδια λίστα βρίσκεται και ο 34χρονος Ντάνι Παρέχο της Βιγιαρεάλ, ενώ πιο ακριβοί στόχοι είναι οι Σούτσεκ, Ραμπιό, Καμάντα, Ζιελίνσκι, Γκούιντο Ροντρίγκες, Πάμπλο Φορνάλς, Ζορζίνιο, Τιάγκο Αλκάνταρα, Ντε Ρουν, Ντίντι για τους οποίους οι Καταλανοί θα πρέπει να πληρώσουν και ένα ακριβό αντίτιμο στις ομάδες τους.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.