Header Ads


Χαμός με Μπακασέτα στην Τουρκία: «Θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του Παναθηναϊκού!»

Χαμός με Μπακασέτα στην Τουρκία: «Θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του Παναθηναϊκού!»


Επιμένουν οι Τούρκοι πως ο Παναθηναϊκός θα πιέσει για να πάρει τώρα τον Τάσο Μπακασέτα από την Τράμπζονσπορ, ενώ γίνεται αναφορά και στο ποσό που θα παίρνει ο Έλληνας μεσοεπιθετικός στο τριφύλλι.

Μετά την ανακοίνωση της πρόσληψης του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό τα σενάρια στην Τουρκία δίνουν και παίρνουν σχετικά με τον Τάσο Μπακασέτα και το ενδεχόμενο να μεταγραφεί στους πράσινους.




Τα δημοσιεύματα είναι καθημερινά για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό στη γειτονική χώρα, ενώ αναμένουν εξελίξεις άμεσα. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σήμερα, ο «Παναθηναϊκός πάτησε το κουμπί για τον διεθνή άσο» και κάνει ό,τι μπορεί, ώστε να ενισχυθεί και να κατακτήσει το πρωτάθλημα, έπειτα από 14 χρόνια.

Ο Μπακασέτας λοιπόν είναι η πρώτη επιλογή του Τερίμ για το τριφύλλι, ενώ στην Τουρκία υπάρχει ένα μπαράζ δημοσιευμάτων που αναφέρεται και στο ποσό που θα έχει λαμβάνειν από τον Παναθηναϊκό.



Συγκεκριμένα, οι Τούρκοι μιλούν για συνεχείς επαφές του Παναθηναϊκού με τον παίκτη, αλλά και την Τραμπζονσπόρ και θέλει να κλείσει άμεσα και θετικά την υπόθεση, ενώ λέγεται ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει τον Μπακασέτα τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειωθεί πως γίνεται αναφορά και στις απαιτήσεις της τουρκικής ομάδας, με την οποία δεσμεύεται ως το τέλος της σεζόν και μέχρι στιγμής έχει αρνηθεί όλες τις προτάσεις ανανέωσης που δέχτηκε. 



Όπως αναφέρουν οι Τούρκοι, η Τραμπζονσπόρ αξιώνει περί το 1 εκατ. ευρώ για να αφήσει τον 30χρονο άσο έξι μήνες πριν τη λήξη τλυ συμβολαίου του.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.