Header Ads


«Λαβράκι» η ΑΕΚ για αντι-ΜακΛέμορ!

«Λαβράκι» η ΑΕΚ για αντι-ΜακΛέμορ!


Έχει φέτος μέσο όρο 29,1 πόντους(!), 5,2 ριμπάουντ και 4,4 ασίστ - Δείτε ποιος είναι ο δεινός σκόρερ που ξεχώρισε ο Πλάθα

Στη λίστα της ΑΕΚ βρίσκεται ο δεινός σκόρερ Τζάστιν Ράιτ-Φόουρμαν, με τον Ζοάν Πλάθα να εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του.




Μια εξαιρετική περίπτωση παίκτη-σκόρερ εξετάζει η ΑΕΚ! Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «ΩΡΑ», οι «κιτρινόμαυροι» έχουν στη λίστα τους τον Τζάστιν Ράιτ-Φόουρμαν. Ο Αμερικανός είναι δεινός σκόρερ και στη μέρα του μπορεί να «σκοτώσει» τον αντίπαλο.

Στα 26 του, ο Ράιτ-Φόουρμαν αγωνίζεται στους Σασκάτσουαν Ράτλερς της Καναδικής Ελίτ Μπάσκετ Λιγκ, έχοντας φέτος κατά μέσο όρο 29,1 πόντους(!), 5,2 ριμπάουντ και 4,4 ασίστ σε 33,8 λεπτά συμμετοχής. 



Έπαιξε κολεγιακό μπάσκετ για τους Hofstra Pride, ενώ επιλέχθηκε από τους Γιούτα Τζαζ με την 53η συνολική επιλογή στο draft του 2019 του ΝΒΑ, με τους οποίους έκανε 4 συμμετοχές τη σεζόν 2019-20. 

Να σημειωθεί πως είναι αριστερόχειρας (1,83μ.), λάτρης του μακρινού σουτ και πολύ θεαματικός όταν αποφασίζει να… μπουκάρει στο καλάθι, είτε με συνεργασίες είτε με alley up καρφώματα.



Ο Ζοάν Πλάθα φαίνεται πως τσεκάρει σοβαρά τη συγκεκριμένη περίπτωση, για την ώρα, ωστόσο, δεν έχουν υπάρξει επαφές με την πλευρά του παίκτη, αλλά ούτε, φυσικά και επίσημη πρόταση. 

Πάντως, μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις, αφού η ΑΕΚ πιέζεται να βρει τον αντικαταστάτη του Μπεν ΜακΛέμορ, προκειμένου να μη χαθεί η επιλογή της αλλαγής, η οποία μπορεί να μεταφερθεί από τον πρώτο στον δεύτερο γύρο.

Στη λίστα της ΑΕΚ υπάρχουν αρκετοί παίκτες -όπως για παράδειγμα και οι Σάνον Έβανς και Τράβις Τράις- και περιμένουμε να δούμε ποιος θα αποτελέσει τον «εκλεκτό».


ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.