Header Ads


Αποχαιρετούν Μπακασέτα στην Τράμπζονσπορ - «Θέλει να παίξει σε ομάδα....»

Αποχαιρετούν Μπακασέτα στην Τράμπζονσπορ - «Θέλει να παίξει σε ομάδα....»


Ο Τάσος Μπακασέτας έχει ουσιαστικά ανοίξει την πόρτα της εξόδου στην Τράμπζονσπορ.

Η Τράμπζονσπορ έχει αρχίσει να ξεχνάει τον Τάσο Μπακασέτα και να συμβιβάζεται με την ιδέα ότι θα τον χάσει.




Ενδεικτικές είναι οι σημερινές δηλώσεις του προέδρου του τουρκικού συλλόγου Ερτουγρούλ Ντογκάν: «Κάναμε δύο προτάσεις στον Μπακασέτα, αλλά δεν τις δέχτηκε. Θέλει να παίξει σε μια ομάδα που παίζει για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Του αρέσει να ζει στην Τραπεζούντα, αλλά ίσως θέλει να ζήσει κάπου αλλού. Θα μιλήσουμε ξανά στο τέλος του χρόνου».

Να θυμίσουμε ότι οι Τούρκοι εδώ και καιρούν συνδέουν την ΑΕΚ με τον Τάσο Μπακασέτα. Η Ένωση, πάντως, κρατάει κλειστά τα χαρτιά της για τον 30χρονο διεθνή μεσοεπιθετικό. 



Στην Τουρκία πριν λίγες μέρες υποστήριζαν ότι η Τράμπζονσπορ κατέθεσε νέα βελτιωμένη προσφορά στον Μπακασέτα και συγκεκριμένα τριετές συμβόλαιο με απολαβές 1,75 εκατ. ευρώ ετησίως, προκειμένου να τον πείσει να παραμείνει στην ομάδα. 

Μια συνολική εγγυημένη αμοιβή 5.25 εκατομμυρίων ευρώ συν μπόνους απόδοσης στο νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο.



Οι γείτονες, μάλιστα, ήταν αισιόδοξοι ότι ο Μπακασέτας θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Τράμπζονσπορ κι αναμενόταν να δεχτεί την πρόταση και να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που του κατατέθηκε. Έχει αναφερθεί επίσης ότι ο τεχνικός Αμπντουλάχ Αβτζί θέλει να κρατήσει στο ρόστερ τον Έλληνα άσο.

Ο Μπακασέτας, ο οποίος εντάχθηκε στην Τράμπζονσπορ από την Αλάνιασπορ στο μέσο της σεζόν 2020-2021 με μεταγραφικό κόστος τριών εκατομμυρίων ευρώ, έχει πετύχει 33 γκολ κι έχει δώσει 23 ασίστ σε 118 επίσημους αγώνες με τη φανέλα της τουρκικής ομάδας.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.