Header Ads


Ανατροπή με Λιβάι Γκαρσία στην ΑΕΚ;

Ανατροπή με Λιβάι Γκαρσία στην ΑΕΚ;


Ακούστε όσα είπε το πρωί της Δευτέρας στον ΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Ματς με παγίδες θεωρεί για την ΑΕΚ αυτό με τον Άρη (21:00) ο Κώστας Κετσετζόγλου, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.




«Ο Άρης παραδοσιακά δυσκολεύει την ΑΕΚ, το είδαμε ειδικά και στα playoffs την περασμένη σεζόν. Οπότε δεν θα είναι εύκολο ματς και χρειάζεται προσοχή. Γι’ αυτό δεν πιστεύω πως θα γίνει ιδιαίτερα μεγάλο ροτέισον», ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια μίλησε για την πιθανή ενδεκάδα.

«Στο τέρμα θα είναι ο Αθανασιάδης μετά τον τραυματισμό του Στάνκοβιτς, το δίδυμο στόπερ δεν νομίζω να αλλάξει, αλλά πιθανώς να δούμε Σιντιμπέ και Μοχαμάντι στα μπακ. Στο κέντρο ο Σιμάνσκι είναι μόνος του αφού Γιόνσον και Γαλανόπουλος δεν είναι έτοιμοι. 



Θα παίξει μαζί του ο Πινέδα. Δεξιά θα είναι ο Ελίασον, αριστερά δίνω αρκετές πιθανότητες στον Πισάρο και μπροστά ο Τσούμπερ νομίζω είναι σίγουρος και βλέπουμε ποιος από τους Πόνσε, Μάνταλο και Αραούχο θα τον πλαισιώσει», τόνισε.

Όσο για την κατάσταση των τραυματιών: «Έχει πολλές πιθανότητες να παίξει με Άγιαξ ο Γκαρσία. Ίσως μπει στις προπονήσεις αύριο-μεθαύριο. Κι ο Γιόνσον ίσως επανέλθει με Άγιαξ, ίσως καταφέρει να μπει με την ομάδα ως την Παρασκευή και επιστρέψει μετά τον Παναιτωλικό».






Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.