Header Ads


Λουτσέσκου: «Όλοι ξέρετε την ιστορία με τον κλεμμένο τίτλο»

Λουτσέσκου: «Όλοι ξέρετε την ιστορία με τον κλεμμένο τίτλο»


Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για την αγάπη του στον ΠΑΟΚ σε συνέντευξη που έδωσε σε μέσο της πατρίδας του, κάνοντας μεταξύ άλλων λόγο για το πρωτάθλημα που πήρε αήττητος το 2019 και εκείνο που έχασε έναν χρόνο νωρίτερα.

Ο ΠΑΟΚ συνιστά ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στη ζωή και στην καριέρα του Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Ρουμάνος δεν χάνει την ευκαιρία να το ξεκαθαρίζει σε κάθε ευκαιρία. 




Η τελευταία που του δόθηκε ήταν σε συνέντευξή του σε μέσο της πατρίδας του, με τον επιτυχημένο Ρουμάνο προπονητή να κάνει απολογισμό της παρουσίας του στο τιμόνι του Δικεφάλου σε Ελλάδα και Ευρώπη.

"Ο ΠΑΟΚ είναι απίστευτο συναίσθημα για μένα, δεν είναι τυχαίο που επέστρεψα στην ομάδα όπου πέτυχα όσα πέτυχα, αν και πολλοί μου είπαν να μην κάνω ξανά αυτό το βήμα. Επέστρεψα στον ΠΑΟΚ γιατί ένιωσα χαρούμενος στη Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου!



Έζησα υπέροχα χρόνια, κέρδισα το νταμπλ το 2019, αλλά και την προηγούμενη αλλά ξέρετε όλοι την ιστορία με τον κλεμμένο τίτλο. Καταφέραμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα χωρίς να έχουμε ήττα.

Όταν επέστρεψα ήταν και πάλι υπέροχα τα πράγματα γιατί φτάσαμε έως τα προημιτελικά του Conference League, κάτι που έγινε για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας", τόνισε ο Λουτσέσκου και πρόσθεσε:

"Παίζαμε τελικούς κυπέλλου κάθε χρόνο κερδίζοντας τους δύο. Αυτό σημαίνει σκληρή δουλειά. Ακόμη και αν δεν μπορείς να έχεις πάντα την επιτυχία και την κατάκτηση του τροπαίου, εμείς φτάναμε μέχρι τον τελευταίο αγώνα!



Ποτέ δεν τα βάζαμε κάτω ή καταρρέαμε όταν υπήρχαν δύσκολες και περίπλοκες στιγμές. Ξέραμε με ποιο τρόπο θα σταθούμε όρθιοι και θα προχωρήσουμε μπροστά. Για εμένα, αυτό είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα".
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.