Header Ads


Άμραμπατ: «Επειδή έχασα την μπάλα στο τρίτο γκολ ο Αλμέιδα με αντικατέστησε, είναι αυστηρός»

Άμραμπατ: «Επειδή έχασα την μπάλα στο τρίτο γκολ ο Αλμέιδα με αντικατέστησε, είναι αυστηρός»


Ο Νορντίν Άμραμπατ μιλώντας στο «ESPN» μετά το τέλος του αγώνα με τον Άγιαξ στάθηκε στις διαιτητικές αποφάσεις αλλά και στην απόφαση του Ματίας Αλμέιδα να τον αντικαταστήσει στο δεύτερο ημίχρονο, μετά το τρίτο γκολ του Αίαντα.

Η ΑΕΚ έκανε την προσπάθεια της στο Άμστερνταμ, όμως οι απουσίες, τα λάθη της και η ποιότητα του Άγιαξ την οδήγησαν σε ήττα με 3-1 και κατ΄ επέκταση στον αποκλεισμό από την Ευρώπη.




«Ο Άγιαξ ήταν η καλύτερη ομάδα και άξιζε τη νίκη. Είναι κρίμα για εμάς, κρίμα», δήλωσε ο Νορντίν Άμραμπατ στο ESPN. «Προσπαθήσαμε να ασκούμε όλο και μεγαλύτερη πίεση. Δώσαμε εύκολα γκολ. Θα είχαμε πολλά περισσότερα για εμάς στη φάση των ομίλων», τόνισε στη συνέχεια ο Ολλανδός εξτρέμ της Ένωσης. 

Ο Άμραμπατ θεώρησε ότι ο διαιτητής που ήταν εν ώρα καθήκοντος έπρεπε να είχε κάνει καλύτερη δουλειά. «Αν ο Ρενς του Άγιαξ πήγαινε βαθιά, έπρεπε να πάω μαζί του. Στις μονομαχίες δεν μπήκα πραγματικά ένας εναντίον ενός, βοηθήθηκε καλά. Είπα στον διαιτητή: "Προέρχεσαι από την Premier League, αλλά σφυρίζεις πολύ εύκολα". Μου απάντησε "Αυτό είναι Europa League, όχι Premier League"».



Οσον αφορά την αλλαγή του: «Νομίζω βγήκα γιατί έκανα λάθος. Ναι, ο προπονητής είναι αυστηρός. Δεν έπαιξα φανταστικό ματς, αλλά προσπάθησα να εκπληρώσω τα καθήκοντά μου. Επειδή έχασα την μπάλα στο τρίτο γκολ, με αντικατέστησε, νομίζω», κατέληξε ο Ολλανδός εξτρέμ της Ένωσης. 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.