Header Ads


Τέλος ο Ιτούδης από Φενερμπαχτσέ!

Τέλος ο Ιτούδης από Φενερμπαχτσέ!


Ο λόγος που τον «τελείωσε» η Φενερμπαχτσέ, τι συνέβη!

H διοίκηση της τουρκικής ομάδας έλυσε την συνεργασία της με τον 53χρονο Έλληνα τεχνικό. Βασική αιτία τα μέτρια αποτελέσματα της Φενέρ σε Τουρκία και Eurloleague αλλά και το επεισόδιο που είχε με γείτονά του, το βρίσκεται σε διαδικασία έρευνας.




Η 2η συνεχόμενη ήττα στο τουρκικό πρωτάθλημα (με 81-80 στο ντέρμπι με την Εφές) και η 4η διαδοχική σε Τουρκία και Euroleague, αποτέλεσε την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της γενικευμένης δυσαρέσκειας που υπήρχε εδώ και καιρό στις τάξεις της διοίκησης της της τουρκικής ομάδας για τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Ιτούδη, ο οποίος αποτελεί εδώ και λίγες ώρες παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Φενερμπαχτσέ, παρ' ότι είχε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της επόμενης σεζόν.



Σύμφωνα με την εκδοχή της Sabah, μάλιστα, η αρχική αφορμή που ο Ιτούδης ήταν υπ’ ατμόν, ήταν ένα επεισόδιο με έναν γειτονά του τον περασμένο Ιούνιο για μία θέση πάρκινγκ. 

Ο γείτονάς του τον κατήγγειλε για προσβολή του τουρκικού έθνους, κάτι που πήρε διαστάσεις εκείνες της ημέρες στην γειτονική χώρα, με τον Ιτούδη να δικαιώνεται αφού η εισαγγελία αποφάσισε να μην ασκήσει δίωξη και τον προπονητή να τονίζει πως ποτέ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο καθώς νιώθει «αγάπη για την Τουρκία».



Ωστόσο, το δημοσίευμα αναφέρει πως υπήρξε εξέλιξη στην έρευνα για «εξύβριση» και όχι για «προσβολή του τουρκικού έθνους» και γι’ αυτό εικάζει πως η Φενέρ, πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, αποφάσισε να τελειώσει την συνεργασία της με τον Ελληνα προπονητή, κάτι που ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί βέβαια επίσημα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.