Header Ads


Αθανασιάδης: «Δεν θα τα παρατήσω ποτέ, έχω δείξει ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα»

Αθανασιάδης: «Δεν θα τα παρατήσω ποτέ, έχω δείξει ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα»


Ο Γιώργος Αθανασιάδης δήλωσε αμέσως μετά τη νίκη επί του Άρη ότι ο ίδιος δεν τα παράτησε ποτέ και ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει ξανά την ομάδα όπως έκανε και πέρυσι.

Η ΑΕΚ έκλεισε ιδανικά τον πρώτο γύρο της κανονικής διάρκειας στη Stoiximan Super League, καθώς επικράτησε του Άρη 1-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια. 




Ο Γιώργος Αθανασιάδης κάθισε κάτω από τα δοκάρια λόγω της απουσίας του Στάνκοβιτς και ο ίδιος στις δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς τόνισε ότι δεν τα παράτησε ποτέ και είναι έτοιμος να βοηθήσει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Αθανασιάδης στην COSMOTE TV: 

Για το ματς με τον Άρη: "Ήταν μια δύσκολη νίκη, ο Άρης βελτιώνεται και δυσκολεύει τις μεγάλες ομάδες. Δεν είχαμε πολλούς χώρους στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο σκοράραμε με στατική φάση. Ήμασταν οργανωμένοι πίσω και πήραμε τους τρεις βαθμούς".



Για το ότι η ΑΕΚ σκόραρε με στατική φάση: "Από ό,τι θυμάμαι πέρυσι πετύχαμε λίγο γκολ από στατικές φάσεις από αυτά που μας είπε ο προπονητής. Έχουμε ανεβάσει τον πήχη. Αυτές οι φάσεις σου δίνουν το μισό πρωτάθλημα".

Για την επιστροφή του κάτω από τα δοκάρια: "Αισθάνομαι καλά. Δούλεψα όσο καιρό ήμουν έξω, δεν τα παράτησα και δεν θα τα παρατήσω ποτέ. Έχω αποδείξει ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα, το ίδιο θα κάνω και φέτος για να ικανοποίησω συμπαίκτες και προπονητή".

Για την κούρσα του πρωταθλήματος και τη σύγκριση με πέρυσι: "Πιστεύω πιο ώραιο το πρωτάθλημα από πέρυσι. Έτσι θα πάει μέχρι τα playoffs και ο καλύτερος θα το πάρει".
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.