Header Ads


Εξέλιξη βόμβα στην υπόθεση Μιχάλη Κατσούρη!

Εξέλιξη βόμβα στην υπόθεση Μιχάλη Κατσούρη!


Νέα πρόκληση κατά της ΑΕΚ από τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, Αλέξη Κούγια μετά την αποφυλάκιση και των 105 χούλιγκανς




Εκτός φυλακής βρίσκονται πλέον και οι 105 χούλιγκαν, οι οποίοι είχαν προφυλακιστεί για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια με αποτέλεσμα τον θάνατο του Μιχάλη Κατσούρη.

Πρόκειται 102 Κροάτες, δύο Έλληνες και έναν κατηγορούμενο αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι αποφυλακίστηκαν με τους όρους της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα για να την παρακολούθηση αγώνων και της καταβολής εγγυοδοσίας 1.000 ευρώ.

Μεταξύ των αποφυλακισθέντων σύμφωνα με ανακοίνωση δικηγόρου Αλέξης Κούγια είναι και εντολέας του Ι.Τ., ιδιόκτητης επιχείρησης εστίασης πίσω από το γήπεδο της λεωφόρου Αλεξάνδρας.



Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κ. Κούγια η αποφυλάκιση για τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο ήρθε έπειτα «από την μελέτη όλων των αντικειμενικών στοιχείων (αποτυπώματα, στοιχεία DNA, βίντεο, φωτογραφίες)» από τα οποία «δεν προέκυψε η παραμικρή συμμετοχή του στα κακουργήματα, για τα οποία είχε ασκηθεί ποινική δίωξη».

Νέα πρόκληση Κούγια κατά της ΑΕΚ



Ακόμη, στην ανακοίνωσή του ο κ. Κούγιας αναφέρει ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ αποβλήθηκε από πολιτική αγωγή στην υπόθεση. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του ο κ. Κούγιας αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής: «Οριστικά με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών απεβλήθη η «ΠΑΕ ΑΕΚ» από τη δικονομική θέση του υποστηρικτή της κατηγορίας στην υπόθεση του αειμνήστου Μιχάλη Κατσούρη, αλλά ακόμη και για τις ζημιές, οι οποίες προκλήθηκαν στο στάδιο OPAP Arena και στα καταστήματα που στεγάζονται εκεί.

Κατόπιν αυτής της εξελίξεως δηλώνω ότι θα καταθέσω μήνυση και αγωγή αποζημιώσεώς μου για τα δημοσιεύματα συγκεκριμένων εφημερίδων και sites, τα οποία ειρωνεύονται τις επιστημονικές απόψεις εμού και των συνεργατών μου, υποστηρίζοντας ότι η δικηγόρος της ΑΕΚ κα Έλλη Ρίζου σωστά δήλωσε παράσταση υποστηρίξεως της κατηγορίας υπέρ της ΠΑΕ ΑΕΚ, ενώ η δική μου άποψη ήταν ότι αυτό το αίτημα ήταν απαράδεκτο. Δυστυχώς, κυρίες και κύριοι, τα νομικά είναι για αυτούς που τα γνωρίζουν, και η Δικαιοσύνη δεν απονέμεται μέσω ιδιοτελών δημοσιογράφων και εφημερίδων της ΑΕΚ, ούτε λαμβάνει βοήθεια από δικηγόρους που δεν γνωρίζουν το αντικείμενο τους. Αυτές τις ειρωνείες εις βάρος μου θα τις πληρώσετε πολύ ακριβά, ειδικά γι’ αυτή την υπόθεση, όπου κάποιοι, για να διαφημιστούν, καπηλεύτηκαν το θάνατο του αειμνήστου Μιχάλη Κατσούρη».



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.