Header Ads


Η Νάπολι «κλέβει» παίκτη από την ΑΕΚ;

Η Νάπολι «κλέβει» παίκτη από την ΑΕΚ;


Η διαφαινόμενη μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ στο χειμερινό παράθυρο του Ιανουαρίου, αποτελεί τον πρώτο στόχο της διοίκησης της Ένωσης. 

Οι θέσεις που απασχολούν έντονα την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, είναι εκείνες του δεξιού και αριστερού οπισθοφύλακα, ωστόσο η ομάδα δεν φαίνεται να είναι μόνη της στο πεδίο της διαπραγματευτικής «μάχης».




Έπειτα από τις υποθέσεις Βάγκνερ και Τόμσον, η περίπτωση που εξετάζει η ΑΕΚ για τα πλάγια της άμυνας είναι εκείνη του Πασκουάλε Ματσόκι. ο Ιταλός δεξιός μπακ αγωνίζεται στη Σαλερνιτάνα, με την οποία έχει «γράψει» 16 συμμετοχές και 1 ασίστ.

Το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2026, την ώρα που η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ. 



Σύμφωνα με τις Corriere dello Sport και Il Mattino, η Νάπολι έχει προσεγγίσει τον παίκτη, μιας και εκείνη βρίσκεται στην αγορά για την ενίσχυση της άμυνάς της.

Επαφές έχουν υπάρξει και από τη μεριά της ΑΕΚ, μέσω του Παναγιώτη Κονέ, με την Ένωση να δείχνει διατεθειμένη να προσφέρει ένα ποσό της τάξεως των 2 εκατομμυρίων ευρώ. Οι Ιταλοί από τη μεριά τους δεν θέλουν να πωληθεί ο ποδοσφαιριστής με ένα νούμερο κάτω από 4-5 εκατομμύρια.



Κάτι ενδιαφέρον που μπορεί να παίξει ρόλο στο μυαλό του Ματσόκι, είναι πως η Νάπολι αποτελεί τον τόπο γέννησής του, στις 27 Ιουλίου 1995.

Μένει να δούμε αν θα επιστρέψει στη γενέτειρά του ή θα αναζητήσει νέα επαγγελματική στέγη, που ίσως είναι προς Φιλαδέλφεια μεριά…


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.