Header Ads


Συνελήφθη ο δράστης που τραυμάτισε τον αστυνομικό στο Ρέντη!

Συνελήφθη ο δράστης που τραυμάτισε τον αστυνομικό στο Ρέντη!


Αναμένονται και νέες εξελίξεις καθώς η αστυνομία αναζητά το άτομο το οποίο φέρεται να έδωσε την φωτοβολίδα στον 18χρονο.

Η αστυνομία συνέλαβε τον 18χρονο δράστη της επίθεσης στον 31χρονο αστυνομικό κατά την διάρκεια επεισοδίων στο Ρέντη, που τραυματίστηκε σοβαρά και χαροπαλεύει στην ΜΕΘ.




Ο 18χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν ανάμεσα στα 424 άτομα που προσήχθησαν και πρόκειται για οργανωμένο οπαδό, που είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις αθλητικής βίας.

Ομολόγησε την πράξη του - «Ένας άλλος μου έδωσε την φωτοβολίδα»

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο Open, o 18χρονος έχει ομολογήσει την πράξη του και έχει υποστηρίξει πως την ναυτική φωτοβολίδα του την έδωσε ένα άλλο πρόσωπο.



Συγκεκριμένα, φέρεται να έχει υποστηρίξει πως πως εκείνο το βράδυ βγήκαν μαζί με μια ομάδα 25 ατόμων έξω από το γήπεδο. Εκεί υπήρχε ένα πρόσωπο μεγαλύτερο σε ηλικία από αυτόν με full face έξω από το γήπεδο που τους έδωσε φωτοβολίδες, μολότοφ, πέτρες και ξύλα, αλλά και εντολή να επιτεθούν στους αστυνομικούς.

Μάλιστα, φέρεται να είπε πως εκείνη τη στιγμή το άτομο αυτό του έδειξε πως να χρησιμοποιήσει την φωτοβολίδα, κάτι το οποίο και έκανε.

Στην ομολογία του περιγράφει ότι στήθηκε σε απόσταση από την διμοιρία, έριξε την φωτοβολίδα και την είδε κάποια στιγμή χαρακτηριστικά να χτυπάει στο οδόστρωμα και να καρφώνεται στο μηρό του αστυνομικού.

Αμέσως μετά επέστρεψε, όπως είπε, στο γήπεδο και μάλιστα έλεγε στους διπλανούς του πως έξω από το γήπεδο έκαναν επεισόδια και επιτέθηκαν στους αστυνομικούς.

Μάλιστα, άρχισε να λέει ότι ο ίδιος από την φωτοβολίδα που έριξε είδε να έχει τραυματίσει έναν αστυνομικό.

Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, οι πληροφορίες ότι περιέγραψε τι συνέβη στους διπλανούς έφτασαν στ' αυτιά της αστυνομίας και από την πρώτη στιγμή άρχισαν να αναζητούν το πρόσωπο αυτό.

Χτες, οι Αρχές το εντόπισαν αυτό το πρόσωπο που είχε ακούσει τον 18χρονο να του τα λέει. Τους περιέγραψε όλα όσα του είπε ο 18χρονος και λίγη ώρα αργότερα προσήγαγαν τον νεαρό και τους περιέγραψε τι συνέβη.

Δεύτερος κύκλος ερευνών

Ωστόσο μέσα στην ημέρα (10/12) αναμένονται κι άλλες εξελίξεις, αφού η αστυνομία ξεκίνησε δεύτερο κύκλο ερευνών μετά την ομολογία, ώστε να βρεθεί το άτομο που έδωσε την ναυτική φωτοβολίδα στον 18χρονο.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.