Header Ads


Η ΑΕΚ ζήτησε να ανοίξει όποιο γήπεδο ανταποκρίνεται ήδη στα μέτρα!

Η ΑΕΚ ζήτησε να ανοίξει όποιο γήπεδο ανταποκρίνεται ήδη στα μέτρα!


Στη σύσκεψη για τα μέτρα, η ΑΕΚ εξέφρασε την άποψη ότι είναι άδικο για όποια ομάδα μπορεί να εφαρμόσει αυτά που ζητούνται, να βλέπει το γήπεδό της να παραμένει κλειστό.

Η ΑΕΚ, εκπροσωπούμενη από τον Αλέξη Αλεξίου, ήταν παρούσα στη σύσκεψη με τους συναρμόδιους υπουργούς για τα μέτρα για την καταπολέμηση της βίας, τα οποία αφορούν ηλεκτρονικό εισιτήριο, συγκεκριμένο μοντέλο καμερών στα γήπεδα και ταυτοπροσωπία εισερχομένων.




Ο Αλεξίου στην τοποθέτησή του μεταξύ άλλων τόνισε πως «πρόκειται για κοινωνικό και όχι για ποδοσφαιρικό φαινόμενο. 

Εκμεταλλεύονται το ποδόσφαιρο για να παρεισφρέουν στον χώρο διαφόρων ειδών ακραία στοιχεία, μεταξύ των οποίων ακόμα και φασίστες. Εμείς ως ΑΕΚ πρόσφατα είχαμε θύμα και το έχουμε ζήσει στο πετσί μας».



Από την πλευρά της Ένωσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έγινε αποδεκτός ο τρόπος λειτουργίας που ζητήθηκε και για τις κάμερες και για την ταυτοπροσωπία, καθώς οι κιτρινόμαυροι είναι απόλυτα έτοιμοι. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ κατέστησε σαφές ότι ακόμα και αύριο μπορεί να θέσει όλα αυτά σε εφαρμογή καθώς είναι τοποθετημένα στο γήπεδό της.

Παράλληλα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, από τη μεριά της ΑΕΚ διευκρινίστηκε ότι όποιο γήπεδο είναι αυτή τη στιγμή εντάξει και ότι κατόπιν ελέγχου κρίνεται πως ανταποκρίνεται και ότι δεν συντρέχει λόγος να προβεί σε οποιαδήποτε νέα τοποθέτηση μηχανημάτων ή τροποποίηση των υπαρχόντων, ότι είναι άδικο να μένει κλειστό μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου. 



Όχι μόνο για την ΑΕΚ αλλά και για όποια άλλη ομάδα είναι έτοιμη να ανταποκριθεί. Στο αίτημα της ΑΕΚ δεν δόθηκε συγκεκριμένη απάντηση και μένει να φανεί μέσα στο επόμενο διάστημα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.