Header Ads


Κούγιας: «Οργανωμένο ραντεβού στη Φιλαδέλφεια, εξαφάνισαν βίντεο μη δούμε ποιοι σκοτώνουν ποιους»

Κούγιας: «Οργανωμένο ραντεβού στη Φιλαδέλφεια, εξαφάνισαν βίντεο μη δούμε ποιοι σκοτώνουν ποιους»


"Πάω στον Άρειο Πάγο να μιλήσω για την εκληματική οργάνωση"! Ο γνωστός ποινικολόγος σχολίασε τα μέτρα της κυβέρνησης για την οπαδική βία, αποκάλυψε τις εξελίξεις στο παρασκήνιο του ποδοσφαίρου και δίνει κάποιες δικές του πληροφορίες για τη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη!

Ο Αλέξης Κούγιας ήταν καλεσμένος στην εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star και σχολίασε μεταξύ άλλων τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τα μέτρα της κυβέρνησης που χαρακτήρισε λανθασμένα, αλλά κι άλλες αντίστοιχες υποθέσεις βίας.




Τόνισε πως είναι… σκάνδαλο που έκλεισε μόνο το γήπεδο του Ολυμπιακού για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, αποκάλυψε πως τον κάλεσαν στον Άρειο Πάγο να μιλήσει με ονόματα για την «εγκληματική οργάνωση» στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ ισχυρίστηκε πως στα σοβαρά επεισόδια του καλοκαιριού στη Νέα Φιλαδέλφεια που είχαν ως τραγική συνέπεια τον θάνατου του Μιχάλη Κατσουρή, υπήρχε οργανωμένο ραντεβού οπαδών που ήξερε η Αστυνομία και ότι υπάρχει βίντεο της δολοφονίας, αλλά το… εξαφάνισαν!

Αναλυτικά όσα είπε:



«Όταν ήμουν στην ΕΠΑΕ, το είχα προβλέψει το 1990 ότι οδηγούμαστε σε μία ανεξέλεγκτη βία. Τότε ήταν ένα άλλο ποδόσφαιρο, χωρίς στημένους αγώνες και χωρίς να έχει ξεκινήσει η εγκληματική οργάνωση, που εμφανίστηκε το 1996 και συνεχίζει να δηλητηριάζει το ποδόσφαιρο και απομάκρυνε τεράστιους ιδιοκτήτες, όπως η οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Αυτοί που ασχολήθηκαν όμως τώρα με το θέμα, είναι παντελώς άσχετοι και λειτούργησαν μόνοι οι αστυνομικοί που πήραν μία λανθασμένη απόφαση. Και αυτό που έγινε με τον Ολυμπιακό είναι σκάνδαλο. Σε ένα παιχνίδι που δεν έχει τιμωρηθεί από την Ευρώπη, ο Ολυμπιακός θα παίξει χωρίς οπαδούς, ενώ Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα έχουν κόσμο.



Κι έκλεισαν τα γήπεδα μέχρι τον Φεβρουάριο με τη δικαιολογία ότι θα μπουν κάμερες, όμως κάμερες υπάρχουν. Θα μπορούσαν κάλλιστα να κλείσουν τις θύρες των οργανωμένων οπαδών. Δηλαδή σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό δεν θα πάνε απόψε οργανωμένοι οπαδοί; Και εκεί υπάρχουν εγκληματικές προσωπικότητες. Πόσες φορές σε παιχνίδια του ΠΑΟΚ, διεθνή, έχουν γίνει επεισόδια; Γιατί στοχοποιούν μόνο τον Ολυμπιακό; Έχει δίκιο που διαμαρτύρεται. Έλεος πια με άσχετους υπουργούς που δολοφούν τον αθλητισμό κάθε μέρα.

Γελάω με τα 200 άτομα που πήγαν στον Άρειο Πάγο. Η πολιτική έχει γίνει επικοινωνία. Είναι ντροπή αυτό που έκαναν. Τα πρόσωπα αυτά για να κατηγορηθούν θα πρέπει να βρεθούν στοιχεία και λένε ότι θα φτάσουν μέχρι την δολοφονία Φιλόπουλου. Μα έχει παραγραφεί! Είναι ντροπή να κοροϊδεύουν τους Έλληνες πολίτες με αυτόν τον τρόπο.

Και τώρα λένε εδώ και μέρες πως βρίσκονται κοντά στη σύλληψη του καθοδηγητή και ξανφικά καλούν για νέα κατάθεση τον 16χρονου αδερφό του ανόητου που πέταξε τη φωτοβολίδα, ως αξιόπιστο μάρτυρα για να δώσει τον καθοδηγητή. Είναι κωμωδία!

«Με κάλεσε ο Άρειος Πάγος να μιλήσω με ονόματα – Είναι ντροπή»

Από το 96’ και μετά που μπήκαν οι εγκληματίες στο ποδόσφαιρο δεν μπορούν να καθαρίσουν. Χρειάζεσαι την εκληματική οργάνωση για να πάρεις κάποια πρωταθλήματα, το ίδιο γίνεται και τώρα.

Εγώ τις επόμενες ημέρες έχω κληθεί από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, να του αποκαλύψω ονοματεπώνυμα. Εγώ το είχα ξανακάνει, αλλά η Επιτροπή Δεοντολογίας δεν με κάλεσε ούτε στη δίκη! Το θέμα δεν είναι να… βασανίζεις τον Άρειο Πάγο, αλλά να κάνεις κάτι που θα έχει αποτέλεσμα. Και το αποτέλεσμα είναι οι οικογένειες να πηγαίνουν με ασφάλεια στο γήπεδο και να πηγαίνουν και οπαδοί των άλλων ομάδων, όπως γίνεται σε όλο τον κόσμο.

Προτείνω να υπάρχει αστυνομία εντός γηπέδου και στις εξέδρες των οργανωμένων. Δεν είμαστε ουγκάντα. Όταν ο κακοποιός κρατάει την φωτοβολίδα στην εξέδρα, πρέπει να τον συλλάβει. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, έχουμε κάνει τους αστυνομικούς θεατές εντός γηπέδου.

«Οργανωμένο ράντεβου στη Φιλαδέλφεια, εξαφάνισαν το ΒΙΝΤΕΟ»

Στη Φιλαδέλφεια έγινε αυτό που έγινε, το ήξερε όλη η Ελλάδα όσοι πέρναγαν από τα σύννορα μέχρι την Αθήνα. Όλοι ήξεραν ότι υπάρχει οργανωμένο ραντεβού με οπαδούς της ΑΕΚ και έρχονται οι Κροάτες. Η Αστυνομία προσπάθησε να αποκρύψει ότι υπήρχε οργανωμένο ραντεβού, τους άφησε να σκοτώνονται μεταξύ τους και όταν έπρεπε να υπάρχει το βίντεο, που θα αποκάλυπτε ποιοι σκοτώνουν ποιους, γιατί υπάρχουν καιν 10 Κροάτες μαχαιρωμένοι, εξαφανίστηκε το βίντεο. Και το μόνο που ενδιέφερε ήταν να συλλάβουν 100 Κροάτες και τώρα επειδή δεν αποδείχθηκε τίποτα, να τους αφήσουν ελεύθερους»
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.