Header Ads


Πρόταση 4.5 εκατ. ευρώ για Μπακασέτα τον Γενάρη!

Πρόταση 4.5 εκατ. ευρώ για Μπακασέτα τον Γενάρη!


Ποια ομάδα «χρυσώνει» εκείνον και την Τραμπζονσπόρ - Τι θέλει ο αρχηγός της Εθνικής

Η απόφαση του φορ της Τράμπζονσπορ και η ΑΕΚ. Ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτει την τελευταία μεταγραφική εξέλιξη με τον «Μπάκα», αλλά και τους δύο παίκτες που παρακολουθούν οι Τούρκοι από τη Σούπερ Λιγκ.




Η στήλη... συνδέθηκε με Τουρκία και έμαθε την πιο πρόσφατη εξέλιξη στην υπόθεση Μπακασέτα (που πάντα παρακολουθεί η ΑΕΚ) αλλλα και γιατί η Φενέρ... ξαφνικά κοιτάει δεξιούς μπακ της ελληνικής big 4, βάζοντας στο στόχαστρο δυο.

MΠΑΚΑΣΕΤΑΣ: Ας είναι καλά η στήλη που αποκάλυψε σε ανύποπτο χρόνο το ουσιαστικό ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την καλοκαιρινή επιστροφή του όπως και τα... credits που έχει πάρει η υπόθεσή του από τον κόουτς Αλμέιδα. Κάπως έτσι ,λοιπόν, ανοίξαμε τα μάτια σε Τούρκους και Έλληνες ρεπόρτερς. Ασφαλώς και δεν είναι καθόλου εύκολο να ρθει ο "Μπάκα" και να παίξει τώρα στην Superleague αλλά δεν είναι και αδύνατο. Πάντως αν γυρίσει το ερχόμενο καλοκαίρι θα γυρίσει για την ΑΕΚ, έχει όμως το όνειρο να παίξει σε top ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και αυτό θέλει να το εξαντλήσει. Το μόνο σίγουρο, με τα μέχρι τώρα δεδομένα, είναι πως ο αρχηγός της εθνικής Ελλάδας δεν θα μείνει στην Τράμπζονσπορ, ούτε θα συνεχίσει στην Τουρκία αλλά δεν συγκινείται/δεν δελεάζεται και από την Σαουδική Αραβία παρότι εξελίσσεται σε πρωτάθλημα των αστέρων.



Μάλιστα στην ελληνική πιάτσα agent κυκλοφόρησε εσχάτως η πληροφορία ότι ο Μπακασέτας ήτανε αρνητικός σε πρόσφατη βολιδοσκόπηση/πρόταση που είχε από εκεί για άμεση μετακόμιση, δηλαδή να πάει να παίξει στη Σαουδική Αραβία από τον Γενάρη. Με την ενδιαφερόμενη ομάδα να έχει ενημερώσει και την Τράμπζονσπορ, στην οποία είναι διατεθειμένη να προσφέρει μέχρι και 4,5 εκατομμύρια ευρώ για τον Μπακασέτα (τον οποίο έτσι κι αλλιώς σε λίγους μήνες θα χάσει ως ελεύθερο). Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η τουρκική ομάδα είναι θετική αφού έτσι και αλλιώς ο Έλληνας άσσος δεν ανανεώνει το πρόβλημα όμως, είναι στον Τάσο που δεν θέλει Αραβία γενικότερα...

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.