Header Ads


Υπόθεση Μιχάλη Κατσούρη: Νέα εξέλιξη! Αποφυλακίζονται εντός της ημέρας 20 Κροάτες χούλιγκαν

Υπόθεση Μιχάλη Κατσούρη: Νέα εξέλιξη! Αποφυλακίζονται εντός της ημέρας 20 Κροάτες χούλιγκαν


Οι πρώτοι 20 αναμένεται να αφεθούν ελεύθεροι εντός της ημέρας από τις φυλακές Κορυδαλλού

Εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια, αφού αποφυλακίζονται 20 Κροάτες για τα αιματηρά επεισόδια.




Όλοι το περασμένο καλοκαίρι είχαν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι με απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα μετά τις απολογίες που είχαν δώσει για τα αιματηρά επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Τα επεισόδια σημειώθηκαν τον περασμένο Αύγουστο και είχαν ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του φιλάθλου της Ένωσης Μιχάλη Κατσούρη.



Τώρα όμως οι αιτήσεις αποφυλάκισης που υπέβαλλαν οι συγκεκριμένοι κατηγορουμένοι έγιναν δεκτές με ανακριτική διάταξη και οι 20 οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεπ θα βρεθούν άμεσα εκτός φυλακής. 

Ωστόσο, τους επιβλήθηκαν δυο περιοριστικοί όροι: Απαγόρευση εισόδου στη χώρα με σκοπό την παρακολούθηση αθλητικών αγώνων και καταβολή εγγυοδοσίας 1.000 ευρώ



Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες εντός της ημέρας αναμένεται να υπάρξει απόφαση και για άλλες αιτήσεις αποφυλάκισης. 

Συνολικά έχουν υποβληθεί περισσότερες από 90 αιτήσεις αποφυλάκισης από Κροάτες κατηγορούμενους, οι οποίοι το προηγούμενο διάστημα, είχαν περάσει ανά ομάδες το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου, προκειμένου να απολογηθούν συμπληρωματικά για την υπόθεση.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.