Header Ads


Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι αποθεώνουν και υποκλίνονται στην «Αγια Σοφιά» (vid)

Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι αποθεώνουν και υποκλίνονται στην «Αγια Σοφιά» (vid)


Οι εκπρόσωποι της Σίτι και της Τσέλσι μιλούν με αποθεωτικά λόγια για την ΑΕΚ και το γήπεδο, στο πλαίσιο της άριστης διοργάνωσης του συνεδρίου του EFDN στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Με θερμά λόγια για την άριστη διοργάνωση του συνεδρίου του EFDN στη Νέα Φιλαδέλφεια και τις εγκαταστάσεις της Αγιά Σοφιάς μίλησαν οι εκπρόσωποι της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι. 




Ο κ. Conal Murnin, Project Officer του Chelsea fc Foundation και η κ. Rachel Clarkson Head of Communications at City in thw Community, αποθέωσαν τόσο την ΑΕΚ όσο και το γήπεδο με τις εγκαταστάσεις του οποίου όπως τονίζουν εντυπωσιάστηκαν και προφανώς έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τα όσα είδαν.

Σήμερα άλλωστε ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Συνεδρίου του EFDN. Με highlight τις παρουσιάσεις των προγραμμάτων CSR από Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι και Ρίβερ Πλέιτ. 



Φυσικά μιλάμε για κορυφαία ονόματα παγκοσμίως που έδωσαν το παρών στο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Αγιά Σοφιά και όλο αυτό αποτελεί μια μεγάλη διαφήμιση για ολόκληρο τον κιτρινόμαυρο οργανισμό αλλά και το γήπεδο που τον Μάιο θα φιλοξενήσει άλλο ένα κορυφαίο γεγονός, τον τελικό του Κόνφερανς Λιγκ. 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.