Header Ads


Νέα εξέλιξη στην υπόθεση Μιχάλη Κατσούρη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο οπαδός που συνελήφθη!

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση Μιχάλη Κατσούρη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο οπαδός που συνελήφθη!


Οι όροι αφορούν την συμμετοχή του στα επεισόδια μετά την εισβολή των Κροατών και όχι την οποιαδήποτε εμπλοκή του στη δολοφονία του Μιχάλη.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, μετά την απολογία του,  ο 35χρονος Έλληνας οπαδός που είχε συλληφθεί και το όνομα του ενεπλάκη από μερίδα του Τύπου στην υπόθεση της δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη.




Στον κατηγορούμενο αμέσως μετά την απολογία του για τα παραπάνω αδικήματα του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της υποχρεωτικής εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα δύο φορές το μήνα και της υποχρεωτικής παρουσίας στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του όταν υπάρχει αγώνας.

Οι περιοριστικοί όροι αφορούν μόνο τη συμμετοχή του στα επεισόδια μετά την εισβολή των Κροατών στη Νέα Φιλαδέλφεια τον περασμένο Αύγουστο. Δεν έχουν σχέση με τη δολοφονία του Μιχάλη για την οποία δεν του ασκήθηκαν κατηγορίες, ούτε απολογήθηκε.



Να θυμίσουμε ότι κορυφαίοι αστυνομικοί ρεπόρτερ τονίζουν ότι οι Αρχές δεν έχουν τον 35χρονο στον κάδρο της υπόθεσης της δολοφονίας του Μιχάλη. Η Αστυνομία εστιάζει σε μαχαίρι που βρέθηκε το αίμα του δολοφονηθέντα οπαδού της ΑΕΚ και σε τηλεφωνικές συνομιλίες που δείχνουν ότι κάποιοι γνωρίζουν ποιος είναι ο θύτης.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.