Header Ads


Μάριο Μιτάι: «Τηρείται και αποδίδει το πλάνο του Αλμέιδα στην ΑΕΚ»

Μάριο Μιτάι: «Τηρείται και αποδίδει το πλάνο του Αλμέιδα στην ΑΕΚ»


Τι δήλωσε ο άλλοτε μπακ της ΑΕΚ, Μάριο Μιτάι για τον Ματίας Αλμέιδα και την ΑΕΚ

Ο διεθνής αμυντικός της Λοκομοτίβ Μόσχας κι άλλοτε ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Μάριο Μιτάι άφησε τα…αποτυπώματά του προ ημερών στη Νέα Φιλαδέλφεια και μίλησε στο SDNA για την συγκεκριμένη επίσκεψη, τη φετινή εικόνα των «κιτρινόμαυρων», καθώς και την δική του (διπλή) ποδοσφαιρική διαδρομή.




Το ποδοσφαιρικό…αίμα, νερό δεν γίνεται. Μπορεί ο Μάριο Μιτάι να κυκλοφορεί τα δύο τελευταία χρόνια με τη φανέλα της Λοκομοτίβ Μόσχας, ωστόσο ο 20χρονος αριστερός μπακ δεν ξεχνάει πως «μπουσούλησε» στις ομάδες Νέων της ΑΕΚ και μέσω των συμμετοχών που έγραψε στην πρώτη ομάδα της Ένωσης, μεταπήδησε στο ρωσικό σύλλογο το καλοκαίρι του ΄22.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής που καθιερώθηκε στη βασική ενδεκάδα της Εθνικής Αλβανίας επί των ημερών του νέου ομοσπονδιακού προπονητή, Σιλβίνιο Μέντες Κάμπος Τζούνιορ, κάθε φορά που το αγωνιστικό πρόγραμμα επιτρέπει «αποδράσεις» στην Ελλάδα, φροντίζει να παίρνει…τζούρες από την ομάδα που τον ανέδειξε κι «έχτισε» το όνομά του.



Ό,τι δηλαδή ακριβώς συνέβη και την περασμένη Κυριακή (12/11) με τον Μιτάι να κάνει check in στη Νέα Φιλαδέλφεια και να παρακολουθεί από δια ζώσης τον αγώνα πρωταθλήματος, ΑΕΚ – Λαμία από τις εξέδρες της «OPAP Arena», παρέα με τον Κώστα Γαλανόπουλο όπως διακρίνεται και στην σχετική φωτογραφία.

Το SDNA πήρε…πάσα από την συγκεκριμένη επίσκεψη και επικοινώνησε με τον Μιτάι, αμέσως μετά την επιστροφή στη (ρωσική) βάση του και την τελευταία επίσκεψη στο «σπίτι» της πρώην ομάδας του.



«Δεν είναι η πρώτη φορά από την στιγμή που η ΑΕΚ μπήκε στο νέο γήπεδό της που την παρακολουθώ live να αγωνίζεται. Στην τηλεόραση φροντίζω να βλέπω όλα τα παιχνίδια της και φέτος έχω δει από κοντά 3-4 ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πραγματικά η νέα έδρα της είναι ένα στολίδι. Όλοι βλέπουν την χαρά που έχει προσφέρει στον κόσμο της και την ξεχωριστή – έξτρα – δυναμική που μεταφέρει στην ομάδα, ούτως ώστε να έχει ακόμα καλύτερες επιδόσεις…» τόνισε αρχικά ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και πρόσθεσε σχετικά με τη φετινή αγωνιστική εικόνα της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα:

«Ο προπονητής εφαρμόζει ένα συγκεκριμένο πλάνο δουλειάς κι από την στιγμή που όλοι το ακολουθούν πιστά αυτό αποδίδει.

Υπήρξαν κάποια άτυχα αποτελέσματα, όπως οι ισοπαλίες με τον Πανσερραϊκό και την Κηφισιά, όμως αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Η ΑΕΚ και την φετινή σεζόν βγάζει τη μεγάλη δυναμική που διαθέτει ως ομάδα και την ποιότητα του ρόστερ της.

Μπορεί ασφαλώς και φέτος να πρωταγωνιστήσει και θα είναι σίγουρα μέσα στους διεκδικητές του πρωταθλήματος».

– Για την εικόνα και τις επιδόσεις της ομάδας στα ευρωπαϊκά παιχνίδια:

«Σίγουρα όταν καταφέρνεις να κοιτάξεις στα μάτια και να κερδίζεις θετικά αποτελέσματα κόντρα σε αντιπάλους όπως η Μπράιτον και ο Άγιαξ, κάτι καλό κάνεις και βρίσκεσαι στο σωστό δρόμο.

Σε παιχνίδια όπου η ΑΕΚ ηττήθηκε κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και θα μπορούσε κάλλιστα να έχει πάρει τη νίκη.

Γενικότερα η φετινή ΑΕΚ, δείχνει ικανή να ανταποκριθεί με επιτυχία στα διπλές υποχρεώσεις που έχει σε Ελλάδα και Ευρώπη».

– Για τη δική του παρουσία στην Λοκομοτίβ Μόσχας και την Εθνική Αλβανίας:

«Σίγουρα το δεύτερο χρόνο της παρουσίας μου στη Ρωσία έχω εγκλιματιστεί πλέον στον απόλυτο βαθμό. Με έχουν βοηθήσει πολύ οι συνεχόμενες κλήσεις και οι συμμετοχές μου στην Εθνική ομάδα της Αλβανίας.

Έχω παίξει σε όλα τα τελευταία ματς ως βασικός κι αυτό είναι κάτι που μετράει και μου δίνει αυτοπεποίθηση.

Μου δόθηκε η δυνατότητα να αγωνιστώ κόντρα σε σπουδαίους αντιπάλους όπως είναι η Πολωνία και η Τσεχία και να κερδίσω πολύτιμες εμπειρίες.

Με την Λοκομοτίβ έπαιξα πέρυσι σε 18 ματς και φέτος παίρνω ακόμα μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και προσπαθώ κάθε μέρα να βελτιώνομαι και να γίνομαι ολοένα και καλύτερος».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.