Header Ads


Φορτσάρει για Μπράιτον ο Αραούχο!

Φορτσάρει για Μπράιτον ο Αραούχο!


Ο Σέρχιο Αραούχο ανεβάζει ρυθμούς και η συμμετοχή του στον αγώνα της Πέμπτης με την Μπράιτον θα κριθεί στην προπόνηση της Τρίτης. Σε μαγνητική υποβάλλεται ο Κάλενς.

Οι παίκτες της ΑΕΚ μετά το διπλό στους Ζωσιμάδες επί του ΠΑΣ Γιάννινα με το οποίο μείωσαν τη διαφορά από την κορυφή στον ένα βαθμό, στρέφουν την προσοχή τους στο σημαντικό ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Μπράιτον, με τον Αραούχο να κάνει σημαντική προσπάθεια προκειμένου να φωνάξει «παρών».




Ο «Τσίνο» που λόγω ενοχλήσεων έχασε το παιχνίδι στα Ιωάννινα προπονήθηκε τη Δευτέρα στα Σπάτα πιο εντατικά, ανεβάζοντας ρυθμούς και το παλεύει για να μπει στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα. 

Η συμμετοχή του φαίνεται πως θα κριθεί στην προπόνηση της Τρίτης, τη στιγμή που οι Λιβάι Γκαρσία και Γιόνσον παραμένουν εκτός και όλα δείχνουν πως δεν θα είναι διαθέσιμοι.



Από εκεί και πέρα το μοναδικό πρόβλημα που προέκυψε από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι ο Κάλενς, ο οποίος αποχώρησε με ενόχληση στον προσαγωγό και θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα που αντιμετωπίζει. 

Σε κάθε περίπτωση ο Περουβιανός στόπερ δεν θα αγωνιζόταν βέβαια με την Μπράιτον καθώς δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.