Header Ads


Η απόφαση Αλμέιδα για Πόνσε!

Η απόφαση Αλμέιδα για Πόνσε!


Απόλυτη εμπιστοσύνη και στην πράξη από Αλμέιδα σε Πόνσε!

Ο Πόνσε μπορεί να μην έχει βρει ακόμα τον αγωνιστικό του ρυθμό, όμως ο Αλμέιδα εξακολουθεί να στηρίζει τον Αργεντινό φορ




Είναι γεγονός πως όταν το καλοκαίρι η ΑΕΚ απέκτησε τον Έκι Πόνσε και μάλιστα ξόδεψε ένα ποσό άνω των τριών εκατομμυρίων, είχε πολύ υψηλές απαιτήσεις. 

Κάτι απολύτως λογικό και βάση της ποιότητας του 26χρονου Αργεντινού φορ αλλά και με δεδομένα τα στάνταρ που έπιασε στο σκοράρισμα, στην πρώτη του θητεία με τα κιτρινόμαυρα.



Μέχρι τώρα ο Πόνσε έχει πετύχει δυο γκολ. Απέναντι στον Ολυμπιακό στην ισοπαλία με 1-1 και το νικητήριο γκολ μέσα στην Αγγλία επί της Μπράιτον. Σημαντικά τέρματα, αλλά μακριά από τα στάνταρ του Αργεντινού φορ. 

Όμως ο Ματίας Αλμέιδα εξακολουθεί να πιστεύει πολύ στον Πόνσε και να εμπιστεύεται την αποτελεσματικότητα του. Θεωρεί ο τεχνικός της ΑΕΚ πως είναι θέμα χρόνου να προσαρμοστεί ο Αργεντινός φορ στο αγωνιστικό μοντέλο της ομάδας και να βρει τον ρυθμό του στο σκοράρισμα.



Άλλωστε ο Πόνσε έκανε καλά παιχνίδια τόσο με τον ΠΑΟΚ όσο και με την Κηφισιά. Ήταν μέσα σε φάσεις, είχε δοκάρι, έχασε ευκαιρίες. Ο Αλμέιδα έχει εμπιστοσύνη στον Αργεντινό φορ και φροντίζει να του το δείχνει. Ξέρει πως είναι θέμα χρόνου να έρθουν τα γκολ. Όπως εξάλλου θεωρεί και για την περίπτωση του Λιβάι Γκαρσία.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.