Header Ads


Απίστευτο: «Τέλειωσε» τον Χρήστο Θέο ο Ολυμπιακός!

Απίστευτο: «Τέλειωσε» τον Χρήστο Θέο ο Ολυμπιακός!


Ένας κορυφαίος επιστήμονας, ένας γιατρός που έχει σώσει ανθρώπινες ζωές μέσα στον αγωνιστικό χώρο αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό
Χωρίς τον γιατρό Χρήστο Θέο μετέβη η αποστολή του Ολυμπιακού στο Λονδίνο και αιτία είναι η απόφαση της ΠΑΕ να διακόψει τη συνεργασία μαζί του λόγω… Χουανκάρ και Μετροπόλιταν!




Την απόφαση να διακόψει τη συνεργασία της με το νοσοκομείο Metropolitan ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, θεωρώντας πως «έπαιξε βρώμικο παιχνίδι» με την υπόθεση του Χουάνκαρ στο διακοπέν ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. 

Άμεση συνέπεια αυτής της απόφασης είναι και η διακοπή συνεργασίας με τον Χρήστο Θέο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΦΩΣ».

Ο Θέος βρισκόταν στον Ολυμπιακό από το 2011, έχοντας και σημαντική θέση στο νοσοκομείο, αλλά πλέον αποτελεί παρελθόν από το ιατρικό τιμ των «ερυθρόλευκων».



Μάλιστα, την αποστολή του Ολυμπιακού στο Λονδίνο ακολούθησε ο ορθοπαιδικός Ανδρέας Πισκοπάκης, ο οποίος στο παρελθόν έχει εργαστεί στον Ατρόμητο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Θέος μετέβη μαζί με τους γιατρούς του Παναθηναϊκού στο «Υγεία» όπου διακομίστηκε ο Χουανκάρ και έκτοτε δεν έχει κάνει καμία τοποθέτηση για το θέμα ενώ και ο Ολυμπιακός δεν τον κάλεσε στις εκδικάσεις της υπόθεσης ζητώντας τη γνώμη του…

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.