Header Ads


«Βόμβα» σε μεγάλη ομάδα - «Πλακώθηκαν» πρόεδρος και προπονητής και τον «τελειώνει»

«Βόμβα» σε μεγάλη ομάδα - «Πλακώθηκαν» πρόεδρος και προπονητής και τον «τελειώνει»


Σοβαρές εξελίξεις στον ιστορικό σύλλογο, αφού η ατμόσφαιρα στο εσωτερικό της ομάδας... μυρίζει μπαρούτι.

Ραγδαίες εξελίξεις τις τελευταίες ώρες και όλα άνω κάτω!

Ο Ρούντι Γκαρσία θεωρείται τελειωμένος για τη Νάπολι, η οποία προχωράει με στόχο τη συμφωνία με τον Ιγκόρ Τούντορ.




Η εντός έδρας ήττα από την Εμπολι φέρνει το τέλος του Γάλλου προπονητή από τους Παρτενοπέι. Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στο Stadio Maradona ο ιταλικός Τύπος το… ανακοίνωσε και μένει να το κάνει και το κλαμπ. Και θα το κάνει. 


Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, άλλωστε, το είχε αποφασίσει εδώ και καιρό και περίμενε την κατάλληλη στιγμή. Και η κατάλληλη στιγμή, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, είναι τώρα που υπάρχει και διακοπή λόγω εθνικών ομάδων. 



Στην επανέναρξη της Serie A, επομένως, η Νάπολι θα έχει νέο προπονητή και όλα δείχνουν πως αυτός θα είναι ο Τούντορ. Το όνομα του Κροάτη είναι ένα από τα 4 που ανέφεραν στο Sky Italia την Κυριακή (12/11) και σήμερα (13/11) αναμένεται να υπάρξει και η συμφωνία.

Οπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ τα δεδομένα έχουν ως εξής: Εντός της ημέρας θα γίνει συνάντηση του προέδρου των Παρτενοπέι με τον Τούντορ, ο οποίος θέλει συμβόλαιο ως το 2025. Ο Ντε Λαουρέντις, από την άλλη, θα προτιμούσε το συμβόλαιο να είναι ως το 2024 με οψιόν για ακόμη ένα χρόνο.



Οχι κλειστό μέχρι το 2025. Οπως και να έχει, αυτό μοιάζει με λεπτομέρεια, από τη στιγμή που και οι δύο πλευρές θέλουν να συνεργαστούν. Αν, επομένως, δεν προκύψει κάποια μεγάλη έκπληξη της τελευταίας στιγμής, ο Τούντορ θα είναι ο νέος προπονητής της Νάπολι. Ονομα που είχε ακουστεί και αρχές Οκτωβρίου, όταν επίσης υπήρχε διακοπή λόγω εθνικών ομάδων.

Χαμός με Ντε Λαουρέντις – Γκαρσία

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά τον Γκαρσία, αίσθηση προκαλούν τα ρεπορτάζ των Ιταλών για όσα έγιναν στο ημίχρονο του ματς με την Εμπολι. Με το παιχνίδι στο 0-0 ο Ντε Λαουρέντις κατέβηκε στα αποδυτήρια και για πρώτη φορά μίλησε με άσχημο τρόπο στον Γάλλο προπονητή και μάλιστα μπροστά στους παίκτες. Η έκπληξη, όμως, δεν ήταν αυτή. Ο πρόεδρος των Παρτενοπέι, άλλωστε, συχνά ξεχνάει τους τρόπους του όταν είναι εκνευρισμένος. Η έκπληξη έγκειται στο γεγονός ότι ο Γκαρσία, γράφει η La Repubblica, απάντησε στο ίδιο ύφος. Τα είπε και αυτός, δηλαδή, με άσχημο τρόπο στον Ντε Λαουρέντις, με τους παίκτες, προφανώς, να αντιλαμβάνονται εκείνη τη στιγμή ότι ήρθε η ώρα για διαζύγιο.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.