Header Ads


Στοίχημα: Μοιρασιά στο 3.40 στο Γιουβέντους - Ίντερ

Στοίχημα: Μοιρασιά στο 3.40 στο Γιουβέντους - Ίντερ


Γεμάτο συναρπαστικές αναμετρήσεις είναι το κουπόνι στοιχήματος της Κυριακής (26/11) με ντέρμπι στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αλλά και στην ελληνική Super League, με το παιχνίδι Άρης - Παναθηναϊκός να ξεχωρίζει από το πρόγραμμα. Το Betarades.gr εντόπισε  πρόταση από ιταλικό σούπερ ντέρμπι Γιουβέντους - Ίντερ, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω και μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών και ειδικών στοιχημάτων στην 
bwin


Στις 21:45 η Γιουβέντους υποδέχεται την Ίντερ στο ντέρμπι κορυφής της ιταλικής Serie A για την 13η αγωνιστική. Στη 2η θέση και στο -2 από την αποψινή της αντίπαλο η Γιουβέντους, θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στο εντυπωσιακό της σερί. Επικράτησε με 2-1 της Κάλιαρι στο πιο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος, ήταν η πέμπτη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα. Εντυπωσιακή και εντός έδρας με 5x5 νίκες στα πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος.


Στην κορυφή και στο +2 η Ίντερ ψάχνει απόψε το αποτέλεσμα που θα την διατηρήσει στην κορυφή. Πανηγύρισε τη νίκη με 2-0 επί της Φροζινόνε στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, ήταν η έκτη διαδοχική νίκη, ενώ συμπλήρωσε εννέα ματς αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις. Σπουδαίο ματς διεξάγεται απόψε στο Τορίνο, πρόκειται για ντέρμπι κορυφής, οι δύο ομάδες ήταν σε εξαιρετική κατάσταση προ διακοπής. Προκύπτει αρκετή ισορροπία στο παιχνίδι, αμφότερες διαθέτουν απ' τις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος, οπότε δεν περιμένουμε να ξεφύγει σημαντικά το σκορ. Επιλέγουμε την ισοπαλία σε απόδοση 3.40.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.