Header Ads


Στοίχημα: Ξεφεύγει το σκορ στο “Villa Park”

Στοίχημα: Ξεφεύγει το σκορ στο “Villa Park”


Γεμάτο συναρπαστικές αναμετρήσεις για ακόμη μια Κυριακή το κουπόνι στοιχήματος, με δράση στη Super League και ντέρμπι “αιωνίων” στο “Γ. Καραϊσκάκης” που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της ημέρας. Το Betarades.gr εντόπισε προγνωστικά στοίχημα με αξία από την Premier League και την αναμέτρηση Άστον Βίλα - Γουέστ Χαμ, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.
 
9η Αγωνιστική στην Premier League με την Άστον Βίλα να υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ. Στην 6η θέση οι γηπεδούχοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τη Γουλβς εκτός έδρας στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους, είχαν προηγηθεί δύο διαδοχικές νίκες κόντρα σε Ζρίνσκι (1-0) και Μπράιτον (6-1) για το Κόνφερενς Λιγκ και το πρωτάθλημα αντίστοιχα.
 
Στην 9η θέση και στο -2 η Γουέστ Χαμ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Νιούκαστλ στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος πριν τη διακοπή και ενώ είχαν προηγηθεί τρεις διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Δύο ομάδες που σκοράρουν με ευκολία, η Άστον Βίλα είναι εντυπωσιακή εντός έδρας, τη στιγμή που η Γουέστ Χαμ έχει σκοράρει φέτος και στις έξι εξόδους της για όλες τις διοργανώσεις. Περιμένουμε πλούσιο παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και πολλά γκολ, θα κρατήσουμε το Over 3 (Ασιατικό) σε απόδοση 1.95.
 
Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.