Header Ads


Κίνηση με νόημα: Ποιους έφερε μαζί του στην Αθήνα ο Άγιαξ! (vid)

Κίνηση με νόημα: Ποιους έφερε μαζί του στην Αθήνα ο Άγιαξ! (vid)


Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με τον Άγιαξ, το απόγευμα της Πέμπτης (5/10, 19:45) στην Αγιά Σοφιά, μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Πρεσάρισμα» με τον Βάιο Τσούτσικα ο Κώστας Κετσετζόγλου.




Ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε στα αγωνιστικά δεδομένα της «Ένωσης», καθώς και στην πιθανή της ενδεκάδα. Σημείωσε, δε, πως κατά 99% το δίδυμο στο κέντρο της άμυνάς της θα συνθέσουν εκ νέου μετά την επιστροφή τους οι Βίντα και Μουκουντί.

Ο Κώστας Κετσετζόγλου τόνισε πως εάν η ΑΕΚ καταφέρει και νικήσει την ολλανδική ομάδα, τότε μπαίνει μέσα σε όλα τα σενάρια πρόκρισης. Εξήγησε, βέβαια, ότι μετά το «διπλό» στο Μπράιτον, ακόμα και να χάσει σήμερα, παραμένει «ζωντανή». Επίσης, στάθηκε στα όσα δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα και συγκεκριμένα στη νοοτροπία νικητή, στην οποία αναφέρθηκε ο τεχνικός του «δικεφάλου».



Από εκεί και πέρα, μίλησε και για την παρουσία των οπαδών του Άγιαξ στην OPAP Arena, στην οποία ανέφερε ότι θα βρεθούν 585 φίλοι του «Αίαντα». Μάλιστα, υπογράμμισε ότι το ολλανδικό κλαμπ έφερε μαζί του στην Ελλάδα την… αφρόκρεμα των σεκιούριτί του, ώστε να βοηθήσει στη συνοδεία και τον έλεγχο του κόσμου του.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.