Header Ads


Χαμός με Λουτσέσκου-Γιοβάνοβιτς μετά το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ! (vid)

Χαμός με Λουτσέσκου-Γιοβάνοβιτς μετά το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ! (vid)


Δείτε τι μετέδωσε η Cosmote TV, δείτε τι έγινε μετά το τέλος του αγώνα..

Με το που σφύριξε τη λήξη του ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ ο Πορτογάλος διαιτητής, Τιάγκο Μαρτίνς, είδε τον Ράζβαν Λουτσέσκου να έρχεται προς το μέρος του...




Τα είχε όλα το ντέρμπι της Λεωφόρου. Γκολ, θέαμα, συγκινήσεις, κοντράστ συναισθημάτων και φυσικά το buzzer beater του Γερεμέγεφ, που έσωσε τον βαθμό για τον Παναθηναϊκό, «τέζαρε» τον ΠΑΟΚ και έβαλε φωτιά στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Μόλις λίγα δευτερόλεπτα έμεναν για να φύγουν οι Θεσσαλονικείς από την Αθήνα με ένα τεράστιο διπλό. Οι γηπεδούχοι όμως τους χάλασαν τα σχέδια και συγκεκριμένα ο Γερεμέγεφ, ο οποίος μετά από σέντρα του Μλαντένοβιτς νίκησε τον Κοτάρκσι με κεφαλιά στο 90+5' και διαμόρωσε το τελικό 2-2.



Ένα γκολ που έφερε χαμόγελα και ξέφρενους πανηγυρισμούς στον πράσινο πάγκο και οργή και απογοήτευση στον ασπρόμαυρο, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου μάλιστα να γίνεται έξαλλος και να το δείχνει.

Με το τελικό σφύριγμα από τον Πορτογάλος διαιτητή, Τιάγκο Μαρτίνς, ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου του βορρά έφυγε... σφαίρα προς τον ξένο ρέφερι, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί. 



Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήγε να ηρεμήσει τον συνάδελφο του και στη συνέχεια ηρέμησε η κατάσταση...
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.