Header Ads


Στοίχημα: Combo με Ίντερ στο 2.25

Στοίχημα: Combo με Ίντερ στο 2.25


Γεμάτο με παιχνίδια που έχουν αγωνιστικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι το κουπόνι του Σαββάτου (21/10). Όλα τα ματς σήμερα θα τα βρείτε στη 
sportingbet με ελκυστικές αποδόσεις. Η δυνατή επιλογή του Betarades.gr σήμερα έρχεται από τη Σέριε Α και τον αγώνα Τορίνο - Ίντερ, οι λεπτομέρειες ακολουθούν παρακάτω.


Στο τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή της Σέριε Α, η Τορίνο έχασε με 2-0 στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους. Χωρίς νίκη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, καθώς είχε προηγηθεί η ήττα (2-0) από τη Λάτσιο, αλλά και δυο ισοπαλίες, με τις Ρόμα (1-1) και Βερόνα (0-0). Παραμένει, πάντως, αήττητη στην έδρα της, με απολογισμό τρεις ισοπαλίες και μια νίκη, με 1-0 επί της Τζένοα. Δυσκολεύεται στο σκοράρισμα, καθώς έχει σημειώσει μόλις ένα γκολ στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα. Παράλληλα, δεν εμπνέει εμπιστοσύνη ούτε η άμυνά της, έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόλις σε ένα από τα προαναφερθέντα παιχνίδια. 


Με γκέλα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της πριν τη διακοπή η Ίντερ, καθώς έφερε εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Μπολόνια. Είχαν προηγηθεί δυο νίκες, με 1-0 επί της Μπενφίκα, για τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και με 4-0 επί της Σαλερνιτάνα για το ιταλικό πρωτάθλημα. Τα πάει εξαιρετικά μακριά από το γήπεδό της, έχοντας τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, με 1-1 απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, στους πέντε τελευταίους αγώνες της. Στα εννιά τελευταία εκτός έδρας επίσημα παιχνίδια της, έχει βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Στα τέσσερα πιο πρόσφατα, μάλιστα, στη Σέριε Α, έχει καταφέρει να διατηρήσει και το μηδέν στα μετόπισθεν. 


Η επιστροφή στις νίκες είναι μονόδρομος για την Ίντερ, που προέρχεται από αρνητικό αποτέλεσμα, ενώ έχει κερδίσει την αντίπαλό της στα εφτά από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια τους. Η Τορίνο δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και δεν αναμένεται να δυσκολέψει τους “νερατζούρι”. Θα ποντάρουμε στη συνδυαστική επιλογή διπλό & Over 1.5 σε απόδοση 2.25.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Σαββάτου στο Betarades.gr!

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.