Header Ads


Τι ισχύει για την επιστροφή Γκαρσία στην ΑΕΚ

Τι ισχύει για την επιστροφή Γκαρσία στην ΑΕΚ


Τα δεδομένα όσον αφορά στην αποθεραπεία του Λιβάι Γκαρσία και το πότε μπορεί να επανέλθει στα ματς της ΑΕΚ μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94, ο Κώστας Κετσετζόγλου. Τι είπε για τους Πισάρο και Πόνσε.

Το θέμα του Λιβάι Γκαρσία και τον τρόπο που πιθανότατα θα το διαχειριστεί η ΑΕΚ αποσαφήνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.




Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, επανέλαβε ότι δεν είναι βέβαιο πως ο βασικός σέντερ φορ της «Ένωσης» θα παίξει στην τριάδα των αγώνων που ακολουθούν (με Αστέρα, Μαρσέιγ, ΠΑΟΚ).

Αφού τόνισε λοιπόν ότι θα φανεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα αν θα το καταφέρει, εκτίμησε ότι αν είναι σε παρόμοια κατάσταση με την προηγούμενη φορά (όταν μπήκε να παίξει με μια προπόνηση απέναντι σε Μπράιτον και Παναθηναϊκό) η «Ένωση» δεν θα πάρει ρίσκο.



Άλλωστε, όπως εξήγησε, είναι προτιμότερο σε μια τέτοια περίπτωση να χάσει 2-3 ματς ακόμα και τουλάχιστον να είναι βέβαιο στη συνέχεια ότι θ’ αγωνίζεται σερί.

Όσο για τη διακοπή, τη χαρακτήρισε ευκαιρία για τους Πόνσε και Πισάρο (που δεν είναι διεθνείς), καθώς θα μπορούν να δουλέψουν με την ομάδα και να αφομοιώσουν ακόμα περισσότερο το παιχνίδι της.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.