Header Ads


Το σχόλιο όλο νόημα Μουκουντί για τις εμφανίσεις της ΑΕΚ μετά το γκολ του

Το σχόλιο όλο νόημα Μουκουντί για τις εμφανίσεις της ΑΕΚ μετά το γκολ του


Πώς σχολιάζει ο Αρόλντ Μουκουντί τις εμφανίσεις της ΑΕΚ..

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες απέναντι στον Παναιτωλικό (3-0) και διατήρησε για πρώτη φορά μέσα στην σεζόν το «μηδέν» στην άμυνα. 

Η είδηση της ημέρας όμως δεν είναι καμία από αυτές, αλλά ότι οι σκόρερ της «Ένωσης» ήταν όλοι… αμυντικοί.




Ο Αρόλντ Μουκουντί μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στο BN Sports για το γεγονός ότι αυτός, μαζί με τους Βίντα και Ρότα, χρίστηκαν σκόρερ, την αμφισβήτηση που έχει δεχθεί η αμυντική λειτουργία της ομάδας και τα συναισθήματα του για το γκολ που ο ίδιος πέτυχε.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, κυρίως γιατί η ομάδα κέρδισε το παιχνίδι, ένα δύσκολο παιχνίδι. Τα πήγαμε καλά και σαφώς χαίρομαι που σκόραρα και κατάφερα να βοηθήσω με τον τρόπο μου την ομάδα να νικήσει».



Το μεγαλύτερο πρόβλημα της φετινής ΑΕΚ είναι πως δεν είχε υπάρξει ως τώρα παιχνίδι που να μην δεχθεί γκολ η Ένωση.  

«Σαφώς, αν είσαι αμυντικός δεν μπορείς να μην σκέφτεσαι ότι η ομάδα σου δέχεται συχνά γκολ. Σήμερα είχαμε καλύτερη απόδοση και δεν δεχθήκαμε κάποιο τέρμα. Αυτό θα μας βοηθήσει να έχουμε την απαραίτητη ψυχολογία για την δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί», σχολιάζει επ αυτού ο Μουκουντί.



Μπορεί το δυνατό «χαρτί» της ΑΕΚ να θεωρείται (και όχι αδίκως) η επιθετική της γραμμή, όμως απέναντι στον Παναιτωλικό μίλησαν οι… αμυντικοί. Βίντα, Ρότα και Μουκουντί έβγαλαν τα κάστανα από την «φωτιά», καθώς οι επιθετικοί της ομάδας δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις. Κάτι τέτοιο όμως φάνηκε να είναι ανεξήγητο και για τον ίδιο τον Αρόλντ.

«Δεν ξέρω πως συνέβη αυτό, αλλά είναι σίγουρα πολύ καλό για την ομάδα. Αν μπορούν όλοι να σκοράρουν τότε θα μπορούμε να κερδίζουμε και πιο εύκολα τα παιχνίδια. Προπονούμαστε αρκετά στις στημένες φάσεις, κάποιες φορές λειτουργεί καλά, άλλες όχι τόσο. Τώρα πήγαν όλα βάσει σχεδίου και έτσι καταφέραμε να νικήσουμε με αυτόν τον τρόπο το ματς».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.