Header Ads


Αγωνία για Γιόνσον, πόσους αγώνες χάνει ο Λιβάι Γκαρσία!

Αγωνία για Γιόνσον, πόσους αγώνες χάνει ο Λιβάι Γκαρσία!


Αγωνία για Γιόνσον, πόσους αγώνες χάνει ο Λιβάι Γκαρσία!

Αρκετά είναι τα προβλήματα τραυματισμών στην ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με τον Άγιαξ.




Το ιατρικό δελτίο στην ΑΕΚ ξαφνικά γέμισε την Κυριακή και γι’ αυτό η ομάδα ταξίδεψε λαβωμένη στο Ηράκλειο για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Εκτός πλάνων έμειναν οι Λιβάι Γκαρσία, Γιόνσον, Άμραμπατ, Βίντα και Χατζισαφί.

Ο 25χρονος επιθετικός υπέστη θλάση, αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα πόσο καιρό θα μείνει εκτός δράσης, κάτι που θα φανεί και από τις σημερινές εξετάσεις που θα υποβληθεί. 



Ο Γκαρσία μόλις επέστρεψε από έναν ανάλογο τραυματισμό και η ΑΕΚ θα κληθεί και πάλι να στερηθεί την πολύτιμη παρουσία του στα προσεχή της παιχνίδια. 

Σίγουρα πάντως θα απουσιάσει από τα τρία παιχνίδια αυτής της εβδομάδας, με ΟΦΗ, Άγιαξ και Παναιτωλικό, με την κατάστασή του να επανεκτιμάται κατά τη διάρκεια της διακοπής. 



Λόγω του τραυματισμού του δεν θα ταξιδέψει στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο για τις υποχρεώσεις της εθνικής του ομάδας.

Ανησυχία υπάρχει για τον Γενς Γιόνσον, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις και θα υποβληθεί σήμερα σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί ποιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, αλλά και η σοβαρότητά του. Ο Δανός υπερέβαλε εαυτόν στα τελευταία παιχνίδια, όντας εξαιρετικός, ωστόσο καταπονήθηκε σημαντικά. Γι’ αυτό επικρατεί αγωνία για το πόσον καιρό θα χρειαστεί να μείνει εκτός.

Ο Νορντίν Άμραμπατ αποκόμισε έναν τραυματισμό από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, όταν είχε δεχτεί ένα χτύπημα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί για να είναι διαθέσιμος στο παιχνίδι με τον Άγιαξ. Για λόγους αποφόρτισης έμεινε στην Αθήνα και ο Εχσάν Χατζισαφί, ο οποίος έπαιξε σε όλο το ματς κόντρα στον Ατρόμητο.

Τέλος, ο Ντομαγκόι Βίντα προπονείται κανονικά τις τελευταίες μέρες, αλλά έχασε έδαφος στη φυσική κατάσταση και γι’ αυτό έμεινε εκτός αποστολής. 

Στην προπόνηση της Τρίτης θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση για το ποιοι παίκτες θα βρεθούν στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Άγιαξ.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.