Header Ads


Νέα εξέλιξη: «Καίει» τον Ολυμπιακό ο Ιταλός διαιτητής Μαρέσκα

Νέα εξέλιξη: «Καίει» τον Ολυμπιακό ο Ιταλός διαιτητής Μαρέσκα


Καθοριστική εξέλιξη στην υπόθεση της τύχης του αγώνα καθώς, ο Ιταλός διαιτητής στη συμπληρωματική έκθεση του, φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση τον Ολυμπιακό!

Η αθλητική δικαστής της Λίγκας ζήτησε διευκρινίσεις από τον Ιταλό διαιτητή Φάμπιο Μαρέσκα, που διηύθυνε το κυριακάτικο ντέρμπι, για όλα όσα συνέβησαν και οδήγησαν στην οριστική διακοπή του αγώνα, μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ από κροτίδα. 




Και η απάντηση που έλαβε από τον Μαρέσκα παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ αναμένεται να διαδραματίσει και καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της υπόθεσης, με την εκδίκαση να είναι προγραμματισμένη γι' αύριο (26/10) το πρωί στις 10:30. 

Συγκεκριμένα ο Ιταλός ρέφερι αναφέρει μεταξύ άλλων ότι το γεγονός πως είχε περάσει τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα από τη στιγμή που τραυματίστηκε ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού μέχρι να αποφασίσει την οριστική διακοπή, χωρίς μέχρι τότε να έχει πάρει απόφαση ο γιατρός για το αν ο παίκτης είναι fit of non fit", το συμπέρασμα που βγαίνει είναι πως "δείχνει σε κάθε περίπτωση τη σοβαρότητα τραυματισμού που υπέστη"!



Πιο αναλυτικά ο Μαρέσκα αναφέρει στην απάντηση του: 

«Οι λόγοι για την απόφαση οριστικής διακοπής του αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στις 22 Οκτωβρίου 2023 στην Αθήνα, οφείλονται στους εξής λόγους: 1) Στην αναποφασιστικότητα του γιατρού, ο οποίος, αν και ζήτησε πολλές φορές να αναφέρει την κατάσταση του παίκτη Νο3 του Παναθηναϊκού, δεν εξέφρασε την άποψή του ούτε για την επανέναρξη, ούτε για την οριστική παύση του αγώνα, γι' αυτό σύμφωνα με τους κανονισμούς, έπρεπε να αξιολογήσω προσωπικά την ανάγκη οριστικής διακοπής του αγώνα. 

2) Στο γεγονός ότι οι διοικούντες και των δύο συλλόγων πίεζαν συνεχώς τον γιατρό του αγώνα κ.Χρήστο Γώγο μπροστά μου και μπροστά στους δύο εκπροσώπους της σούπερ Λιγκ να αποφασίσει για το ένα ή το άλλο, ζητώντας του πολλές φορές να αλλάξει αυτό που έγραφε. 

3) Στο γεγονός ότι είχαν ήδη περάσει περισσότερες από δύο ώρες και 20 λεπτά λόγω της προσωρινής διακοπής, που σε κάθε περίπτωση υπογραμμίζει τη σοβαρότητα του τραυματισμού που υπέστη ο παίκτης No.3 του Παναθηναϊκού.

Παραμένω στη διάθεσή σας για οτιδήποτε περισσότερο χρειαστεί». 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.