Header Ads


«Χωρίς Τσούμπερ και με αρκετές αλλαγές η ΑΕΚ με Παναιτωλικό»

«Χωρίς Τσούμπερ και με αρκετές αλλαγές η ΑΕΚ με Παναιτωλικό»


Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ ενόψει του εξ αναβολής αγώνα με τον Παναιτωλικό ανέλυσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Ρεπόρτερς» ο Γιώργος Τσακίρης.

Τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει της εξ αναβολής αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό, την Κυριακή (8/10, 19:30), ανέλυσε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.




Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ του σταθμού εξήγησε πως ο Ματίας Αλμέιδα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Στίβεν Τσούμπερ και πως θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές, ενώ στάθηκε και στην έναρξη της συνεργασίας της ομάδας του Αγρινίου με τον Γιάννη Πετράκη.

«Αναμένεται να έχει αρκετές αλλαγές. Δεν θα είναι διαθέσιμος ο Τσούμπερ. Σήμερα θα έχουμε καλύτερη εικόνα σχετικά με τη σκέψη για μια ομάδα που δυστυχώς για την ΑΕΚ άλλαξε τον προπονητή της. Κάτι που αλλάζει τα δεδομένα ανάλυσης του αντιπάλου», σημείωσε αρχικά.



Εν συνεχεία, αναφέρθηκε και στον αγώνα με τον Άγιαξ: «Υπάρχει ο απόηχος του αγώνα με τον Άγιαξ. Υπάρχει η ικανοποίηση για την αντίδραση, την καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, ένα ''γαμώτο'' για την ευκαιρία του Γιόνσον. Ήταν δίκαιη η ισοπαλία».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:


ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.