Header Ads


Τα δεδομένα για Τσούμπερ, Γκαρσία και Κάλενς στην ΑΕΚ!

Τα δεδομένα για Τσούμπερ, Γκαρσία και Κάλενς στην ΑΕΚ!


Ακούστε, τα όσα είπε ο Κώστας Κετσετζόγλου το πρωί της Παρασκευής (13/10) για όλα τα θέματα του ρεπορτάζ της ΑΕΚ

Στον ραδιοφωνικό σταθμό, «ΣΠΟΡ FM» μίλησε ο Κώστας Κετσετζόγλου το πρωί της Παρασκευής (13/10) για όλα τα θέματα που αφορούν στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ. 




Αρχικά μίλησε για τα θέματα των Στίβεν Τσούμπερ, Λιβάι Γκαρσία και Αλεξάντερ Κάλενς: «Ο Τσούμπερ αναμένεται από Δευτέρα που επιστρέφει η ομάδα, να μπει σε κανονικό ρυθμό, όπως το είχαμε πει. Εκτός αν συμβεί κάποια υποτροπή. Δεν υπάρχει τέτοια πληροφφόρηση. Για τον Γκαρσία, τα πράγματα είναι δύσκολα. Για Τρίπολη πολύ δύσκολο. Θα δούμε στα άλλα δύο. Δεν θα τον έβαζαν ούτως ή άλλως να παίξει τρία σερί ματς μετά από τον τραυματισμό. Μακάρι να είναι έτοιμος. Ο Κάλενς με βάση των δεδομένων του προπονητή του Περού και της ενημέρωσης της ΑΕΚ, θα γυρίσει και θα είναι μια χαρά. Θα είναι διαθέσιμος».



Σε ερώτηση για την πορεία της αποκατάστασης του Πάολο Φερνάντες με τον τραυματισμό του, υπογράμμισε: «Πάει αρκετά καλά η αποκατάσταση του Φερνάντες. Τα τελευταία χρόνια γίνεται τρομαχτική πρόοδος στην ορθοπεδική, στην αποθεραπεία κλπ. Πάει πολύ καλύτερα από όσο θα περιμέναμε. Μέσα σε τρεις τέσσερις μήνες υποτίθεται θα είχε μπότα. Αλλά στο τέλος κατάφερε να κάνει και κάποιες ασκήσεις προπόνησης. Οπότε πάει πολύ καλά. Η πρόβλεψη ήταν ότι δεν θα παίξει καθόλου μέσα στη σεζόν. Η διαφορά με τις περιπτώσεις που ξέρουμε με τους Πατσατζόγλου και Γιώργο Αλεξόπουλο, ο Φερνάντες δεν είχε κάτι. Έπαθε τον τραυματισμό με μία κίνηση. Τα άλλα παιδιά έπαιζαν με πρόβλημα και κάποια στιγμή την έπαθαν. Είναι τελείως διαφορετικό του Φερνάντες. Ίσως να μπορέσει να εμφανιστεί στα Play Offs. Είναι πάντως ο χειρότερος τραυματισμός σε χρονική διάρκεια για επιστροφή».


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.