Header Ads


«Αδειάζουν» τα Σπάτα: Αποχωρούν 11 παίκτες της ΑΕΚ για τις Εθνικές Ομάδες

«Αδειάζουν» τα Σπάτα: Αποχωρούν 11 παίκτες της ΑΕΚ για τις Εθνικές Ομάδες


Χωρίς 11 παίκτες θα συνεχιστούν οι προπονήσεις στην ΑΕΚ - Ποιοι κλήθηκαν στις Εθνικές τους

Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που αναχώρησαν για τις εθνικές τους ομάδες




Αδειάζουν τα Σπάτα, καθώς μια ενδεκάδα παικτών της ΑΕΚ αναχώρησε για διεθνείς υποχρεώσεις.

Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που αναχώρησαν για τις εθνικές τους ομάδες και θα έχουν υποχρεώσεις το προσεχές διάστημα. Συγκεκριμένα, ο Ματίας Αλμέιδα δεν θα έχει στη διάθεσή του το προσεχές διάστημα, μια ενδεκάδα παικτών, που έχουν διεθνείς υποχρεώσεις.



Οι Ρότα, Γαλανόπουλος και Μάνταλος κλήθηκαν στην Εθνική Ελλάδας για τα παιχνίδια με την Ιρλανδία (13/10) και την Ολλανδία (16/10) για τα προκριματικά του Euro 2024, ο Μουκουντί αναχώρησε για να ενσωματωθεί στην εθνική Καμερούν ενόψει των δύο ερχόμενων φιλικών παιχνιδιών με αντίπαλο τη Ρωσία (12/10) και τη Σενεγάλη (16/10). 

Ο Βίντα βρίσκεται στις επιλογές του Ντάλιτς για τα παιχνίδια της Κροατίας με την Τουρκία στο Όσιγεκ (12/10) και την Ουαλία στο Κάρντιφ (15/10).



Οι Ιρανοί Χατζισαφί και Μοχαμαντί βρίσκονται στην αποστολή της χώρας τους για ένα φιλικό τουρνουά στην Ιορδανία. Στο Μεξικό κλήθηκε και πάλι ο Ορμπελίν Πινέδα για δύο φιλικά παιχνίδια στις ΗΠΑ, με Γκάνα (14/10) και Γερμανία (17/10).

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι κλήθηκε στην εθνική Πολωνίας για τους αγώνες με Νησιά Φερόε (12/10) και Μολδαβία (15/10).

Στα πλάνα της εθνικής Σερβίας βρίσκεται ο Γκατσίνοβιτς, για τα παιχνίδια με Ουγγαρία (14/10) και Μαυροβούνιο (17/10), ενώ τέλος ο Ζίνι κλήθηκε στην εθνική Αγκόλας για τα φιλικά με Μοζαμβίκη (13/10) και Κονγκό (17/10) στην Πορτογαλία.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.