Header Ads


Ο Λιβάι Γκαρσία «εκτόξευσε» την χρηματιστηριακή του αξία μετά την Μπράιτον (pic)

Ο Λιβάι Γκαρσία «εκτόξευσε» την χρηματιστηριακή του αξία μετά την Μπράιτον (pic)


Ο Λιβάι Γκαρσία επέστρεψε στο βασικό σχήμα της ΑΕΚ, στον αγώνα κόντρα στην Μπράιτον και μέσα σε 68 λεπτά που πρόλαβε να αγωνιστεί κατάφερε να «εκτοξεύσει» την χρηματιστηριακή του αξία.

Αυτό που έκανε η ΑΕΚ την περασμένη Πέμπτη (21/01) στο Μπράιτον είναι ποδοσφαιρικό έπος. 




Απέναντι στην ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Premier League και στην Ευρώπη ολόκληρη, απέναντι σε μία ομάδα με υπερπολλαπλάσιο μπάτζετ που μόνο αυτό το καλοκαίρι είχε έσοδα πάνω από 400 εκατομμύρια ευρώ, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έφυγε από το «Άμεξ» με χαμόγελα και τη νίκη. 

Μετά από αυτό το «τρίποντο» οι «κιτρινόμαυροι» απολαμβάνουν τη μοναξιά στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου τους στο Εuropa League.



Ο Λιβάι Γκαρσία επέστρεψε στο βασικό σχήμα της ΑΕΚ μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε από τον πρώτο αγώνα με την Αντβέρπ. 

Κόντρα στη Μπράιτον, ο 25χρονος επιθετικός μπορεί να μην βρήκε δίχτυα, αλλά η ενέργεια που έδινε στην επίθεση, η έκρηξή του στις αντεπιθέσεις και οι φάσεις που δημιούργησε, ήταν κάποια από τα στοιχεία που έλειψαν από την Ένωση το τελευταίο διάστημα.



Για 68 λεπτά που έμεινε στον αγωνιστικό χώρο έδωσε τα πάντα με τον Δικέφαλο στο στήθος και συνολικά κατέγραψε μία θετική εμφάνιση. 

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι οι ήδη από το ημίχρονο αλλά και μετά την λήξη του παιχνιδιού, οι Άγγλοι δημοσιογράφοι μιλούσαν συνεχώς για το «number 7» της ΑΕΚ. 

Κι όλα αυτά, στο πρώτο ματς του Γκαρσία στην ενδεκάδα μετά την επιστροφή από τραυματισμό και χωρίς να βρει δίχτυα.

Το εντυπωσιακότερο όλων είναι πριν το ματς με την Μπράιτον, η χρηματιστηριακή αξία του ήταν στα 7.000.000 ευρώ, βάσει Transfermarkt, η οποία ήταν και η υψηλότερη στην καριέρα του. 

Ωστόσο, μετά το τελευταίο σφύριγμα στο «Άμεξ» ο 25χρονος διεθνής επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάκο κατάφερε να την εκτοξεύσει φτάνοντας τα 12.000.000 ευρώ!


Ενα από τα καλύτερα στιγμιότυπα του Λιβάι Γκαρσία κόντρα στους «γλάρους» ήταν η τρομερή ατομική ενέργεια του, όταν άδειασε την άμυνα της Μπράιτον στον χώρο του άξονα και κέρδισε το φάουλ. Συγκεκριμένα ο 25χρονος επιθετικός άδειασε με υπέροχη ατομική ενέργεια τους Φαν Χέκεν και Ίγκορ, κέρδισε το φάουλ, την κίτρινη κάρτα του τελευταίου αλλά και τις εντυπώσεις για τη μεγάλη του ποιότητα.

Φυσικά ο Λιβάι Γκαρσία, είχε και τις δύο μεγάλες ευκαιρίες για να βρει δίχτυα. Μετά το γκολ του Σιντιμπέ, ο Αραούχο βρήκε με υπέροχη κάθετη τον 25χρονο επιθετικό μέσα στην περιοχή και αυτός έκανε το σουτ, αλλά ο Στιλ τον σταμάτησε. Στο 22' και πάλι ο Λιβάι βρέθηκε σε θέση βολής αλλά το πλασέ που έκανε πέρασε λίγο άουτ. 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.