Header Ads


«Αν ήμουν ο Τόνι Μπλουμ θα έπαιρνα Αλμέιδα στην Μπράιτον μετά τον Ντε Τσέρμπι!» (pic)

«Αν ήμουν ο Τόνι Μπλουμ θα έπαιρνα Αλμέιδα στην Μπράιτον μετά τον Ντε Τσέρμπι!» (pic)


Απίστευτη αποθέωση για Αλμέιδα σε οπαδικό σάιτ της Μπράιτον..

Οι οπαδοί της Μπράιτον καλούνται να συνέλθουν από το σοκ της Πέμπτης με την ΑΕΚ (2-3) και σε οπαδική σελίδα των «γλάρων», στην πιο γνωστή και δη στο «wearebrighton.com» ο Pelado αποθεώνεται. 




Αρχικά γίνεται εκτενής αναφορά στην εμφάνιση των παικτών της Μπράιτον στο ματς με τα σχόλια ειδικά για τους τρεις της άμυνας, τους Φαν Χέκε, Ίγκορ και Εστουπινιάν είναι σκληρή γράφοντας, μάλιστα για το τελευταίο πως «έκανε ίσως το το χειρότερο παιχνίδι του με τη φανέλα της Albion». 

Ενώ για την τετράδα της άμυνας συνολικά επισημαίνεται ότι «ήταν αφελής στην καλύτερη περίπτωση και απερίσκεπτη στη χειρότερη». 



Και πάμε στα σχόλια για τον Αλμέιδα. Στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως «ο Αλμέιδα κατάφερε να τα κάνει όλα σωστά». Αναφέρεται, μάλιστα, στην ηρεμία που είχε στον πάγκο σημειώνοντας τη φάση, όπου ο Pelado όντας στον πάγκο έδωσε την μπάλα με το κεφάλι σε παίκτη του για να εκτελέσει ένα πλάγιο και εν συνεχεία έρχεται η πρόταση από πλευράς των οπαδών.

Στο εν λόγω δημοσίευμα, λοιπόν, οι οπαδοί της Μπράιτον προτείνουν στον ιδιοκτήτη της ομάδας, Τόνι Μπλουμ να πάρει τον Αλμέιδα όταν αποχωρήσει ο Ντε Τσέρμπι.



«Αν ήμουν ο Τόνι Μπλουμ, αυτή η αυτή η στιγμή και μόνο θα ήταν αρκετή για να με πείσει ότι ο Αλμέιδα είναι ο άνθρωπος που θα διαδεχτεί τον Ντε Τσέρμπι, όταν αναπόφευκτα μετακομίσει στη Μάντσεστερ Σίτι ή σε έναν από τους ιταλικούς γίγαντες στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον», αναφέρεται χαρτακτηριστικά για τον τεχνικό της ΑΕΚ.

Ενώ στο ίδιο κομμάτι εγκωμιάζεται και η εξέδρα των φίλων της ΑΕΚ, όπου όπως αναφέρεται «στη νότια εξέδρα οι οπαδοί από την Ελλάδα  την ατμόσφαιρα για την οποία είναι φτιαγμένες οι ευρωπαϊκές βραδιές».


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.