Header Ads


Ζήκος: «Όποιος δεν εκτιμά τι είχε και τι έχει, δεν είναι ΑΕΚ» (pic)

Ζήκος: «Όποιος δεν εκτιμά τι είχε και τι έχει, δεν είναι ΑΕΚ» (pic)


Ξεκάθαρος ο Άκης Ζήκος σε μήνυμά του στο Instagram μετά τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από την Αντβέρπ..

«Φρένο» στη μιζέρια που έχει πιάσει κάποιους φίλους της ΑΕΚ μετά τον αποκλεισμό της από την Αντβέρπ βάζει με ανάρτησή του στο Instagram ο Άκης Ζήκος.




Είναι γεγονός πως μετά τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από την Αντβέρπ, ξεκίνησε από φίλους της ΑΕΚ η μιζέρια και η γκρίνια για την ομάδα. Ο Άκης Ζήκος, όμως, δεν τους συμμερίζεται και αυτό φάνηκε στην ανάρτησή του στo Instagram.

«Αυτός με τη μιζέρια, την γκρίνια και το αγαπώ όταν νικώ, να φύγει, να πάει αλλού. όποιος δεν εκτιμά τι είχε κ τι έχει, δεν είναι ΑΕΚ», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο Ζήκος.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του Άκη Ζήκου:



Τι σημασία έχει ρε ‘σείς το CL?? Τι ρόλο θα παίξει το YL?? Φτιάχνει κανείς από εσάς το μπατζετ κ δε του βγαίνει??? Γιατί να ξενερώσω αν δε πάρω πρωτάθλημα και κύπελλο καπάκι?? Πώς ήταν η κατάσταση 2 χρόνια πριν κ πώς είναι σήμερα?? Εγώ πέρασα τέλεια στο γήπεδο με την Αντβέρπ κ θα ξαναπεράσω με τον όποιον αντίπαλο κ με το όποιο αποτέλεσμα! Η ΑΕΚ έχει αρχή, μέση και τέλος!!! Αυτός με τη μιζέρια, την γκρίνια κ το αγαπώ όταν νικώ, να φύγει, να πάει αλλού. όποιος δεν εκτιμά τι είχε κ τι έχει, δεν είναι ΑΕΚ.

Δείτε την ανάρτηση του Άκη Ζήκου στο Instagram:





Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.