Header Ads


Nέα ηχηρή αποχώρηση από τον Άγιαξ!

Nέα ηχηρή αποχώρηση από τον Άγιαξ!


7 μεγάλες αποχωρήσεις από τον Άγιαξ το φετινό καλοκαίρι - Ποιοι έχουν αποχωρήσει από τον αντίπαλο της ΑΕΚ στο Europa League..

Ο Ντέιβι Κλάασεν είναι ο επόμενος παίκτης που θα αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι από τον Άγιαξ με την Ίντερ να τον κάνει δικό της.

Μετά τον Μπεντζαμέν Παβάρ από το Μπάγερν η Ίντερ έκλεισε και τον Ντέιβι Κλάασεν από τον Άγιαξ, ο οποίος κάνει ξεκαθάρισμα φέτος μετά την μετριότατη περσινή χρονιά, που τον είδε να τερματίζει τρίτος στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας και να μένει εκτός Champions League. 




Ο Κλάασεν τα βρήκε με την ομάδα του Άμστερνταμ, η οποία δεν θα μπει εμπόδιο σε μια από τις εμβληματικές προσωπικότητες των τελευταίων ετών, αφήνοντάς τον ελεύθερο, προκειμένου να πραγματοποιήσει τη μετακίνησή του στην Ίντερ χωρίς προβλήματα. 

Αυτό γιατί η Ίντερ έχει οικονομικά ζητήματα που δεν τις επιτρέπουν να δίνει πολλά χρήματα. Αυτό φαίνεται και από τις κινήσεις που έχει κάνει, δίνοντας χρήματα μόνο για τον Παβάρ (30 εκατ.), τον Ζόμερ (6.75 εκατ.) και τον σέντερ μπακ Μπισέκ (7 εκατ.).



Ο 30χρονος διεθνής ξεκίνησε από τις ακαδημίες του «Αίαντα» και έμεινε εκεί μέχρι το 2017 όταν και έφυγε για την Έβερτον για 27 εκατομμύρια ευρώ σε ένα αποτυχημένο πάντως πέρασμα. Μετά από δύο χρόνια στη Βέρντερ Βρέμης επέστρεψε στον Άγιαξ το 2020, έχοντας βασικό ρόλο τα τρία αυτά χρόνια.

Την περασμένη σεζόν έπαιξε σε 46 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με τον Άγιαξ έχοντας 10 γκολ και 3 ασίστ. 



Πέρα από τον Κλάασεν από το σύλλογο του Άμστερνταμ έχουν αποχωρήσει φέτος και οι Ντούσαν Τάντινς, Μοχάμεντ Κούντους, Κάλβιν Μπάσει, Γούριεν Τίμπερ, Έντσον Άλβαρεζ και Μοχάμεντ Ντάραμι.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.