Header Ads


Άσχημα νέα για ΑΕΚ: Η διάγνωση για Χατζηδάκη μετά τον τραυματισμό του στο Mundobasket

Άσχημα νέα για ΑΕΚ: Η διάγνωση για Χατζηδάκη μετά τον τραυματισμό του στο Mundobasket


Άσχημα νέα για την ΑΕΚ, η οποία ανακοίνωσε ότι ο Μανώλης Χατζηδάκης θα μείνει εκτός παρκέ για 4-6 εβδομάδες λόγω του τραυματισμού του στον αγώνα της Εθνικής Ανδρών με το Μαυροβούνιο, αφού υπέστη βαρύ διάστρεμμα.

Ο Μανώλης Χατζηδάκης θα χάσει όλο το πρόγραμμα της προετοιμασίας της ΑΕΚ και πιθανότατα κάποιους από τους πρώτους αγώνες της σεζόν 2023/24 λόγω του τραυματισμού του στον αγώνα της Εθνικής Ανδρών κόντρα στο Μαυροβούνιο στον τελευταίο αγώνα της Ελλάδας στο MundoBasket.




Όπως ενημέρωσε η "Ένωση", έπειτα από εξετάσεις που υποβλήθηκε ο διεθνής σέντερ διαπιστώθηκε ότι υπέστη διάστρεαμμα 2ου βαθμού στον δεξιό αστράγαλο, με τον χρόνο αποχής του από τα παρκέ να ορίζεται στις 4-6 εβδομάδες.

Δεδομένου ότι ο Χατζηδάκης προορίζεται για τον ρόλο του back up του Μφιόντου Καμπενγκέλε, αυτό σημαίνει ότι στο διάστημα της απουσίας τους αυτό τον ρόλο θα καλύπτουν εκ περιτροπής ο Γιάννης Κουζέλογλου και ο Τζάστιν Τίλμαν.



Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

"Σε μαγνητική τομογραφία υπεβλήθη σήμερα (04/09) o Mάνος Χατζηδάκης στο Metropolitan General.

O άτυχος αθλητής της «Βασίλισσας» υπέστη διάστρεμμα 2ου βαθμού δεξιάς ποδοκνημικής άρθρωσης.



Η επιστροφή του στην ενεργό δράση εκτιμάται σε 4 έως 6 εβδομάδες. Ακολουθεί θεραπευτική αγωγή. Η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά".
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.