Header Ads


«Τρελαίνει» κόσμο ο Γιακουμάκης στο MLS! (vid)

«Τρελαίνει» κόσμο ο Γιακουμάκης στο MLS! (vid)


Τον χαβά του ο Γιώργος Γιακουμάκης! Δεν σταματάει να σκοράρει με τίποτα. Έβαλε ξανά γκολ με την Ατλάντα Γιουνάιτεντ, αυτή τη φορά κόντρα στο Ντάλας.

Με ωραία κεφαλιά βρήκε δίχτυα ο Έλληνας διεθνής φορ, ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1 λίγο πριν τον τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Είχε να σκοράρει από τις 21 Αυγούστου. 




Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λομπζανίτζε έκανε την ανατροπή, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Καμουνγκό. Στην ένατη θέση βρίσκονται και η Ατλάντα στην έκτη με οκτώ βαθμούς περισσότερους.

Αξίζει να σημειωθεί πως με αυτό το γκολ ο Γιακουμάκης έχει 13 σε 21 ματς. Στο MLS περισσότερα έχει μόνο ο Χάνι Μουκχταρ. 



Στα 14 είναι εκείνος, στα 13 ο 28χρονος Ηρακλειώτης μαζί με τον Λουσιάνο Ακόστα.

Έτσι για άλλη μία χρονιά έχει βάλει πλώρη ώστε να βγει πρώτος σκόρερ σε ένα πρωτάθλημα. Το 2021 τα κατάφερε στην Eredivisie, όπου σημείωσε 26 γκολ με την Χέρακλες, την ακριβώς επόμενη σεζόν βγήκε πρώτος σκόρερ με τη Σέλτικ στην Scottish Premiership, όπου έβαλε 13 γκολ, και τώρα παλεύει να το καταφέρει και στο MLS. Θα είναι απίστευτο κατόρθωμα, εάν τελικά γίνει πραγματικότητα.



Άλλα έξι παιχνίδια έχει να δώσει έως το τέλος της σεζόν η Ατλάντα Γιουνάιτεντ. Το επόμενο, μάλιστα, είναι κόντρα στην Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι!



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.