Header Ads


Ντράπηκε η ντροπή: Μεγάλο πανό για τους Bad Blue Boys στη Θύρα 13!

Ντράπηκε η ντροπή: Μεγάλο πανό για τους Bad Blue Boys στη Θύρα 13!


Η ΑΕΚ είχε προειδοποιήσει από πολύ νωρίς, όμως για ακόμα μια φορά Παναθηναϊκός και Αστυνομία κοίταζαν αλλού

Μεγάλη αλητεία στη Λεωφόρο με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να… πανηγυρίζουν για την δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή από τους ναζιστές χούλιγκανς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ!




Συγκεκριμένα, κατά την πρώτη βόλτα στο γήπεδο, οι άνθρωποι της ΑΕΚ αντίκρισαν στο πέταλο της Θύρας 13 καλυμμένο κατά το ήμισυ ένα τεράστο πανό αφιερωμένο στους ναζί Bad Blue Boys από την Κροατία που δολοφόνησαν τον 29χρονο οπαδό της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το μισό δεν είναι εμφανές ακόμα τι λέει, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο άτομα που το φτιάχνουν και μάλιστα έχουν βάλει μέσα και σκαλα (!) για να το τακτοποιουν στο πάνω μέρος του.



Η ΠΑΕ ΑΕΚ από νωρίς σημέρα ενημέρωσε για πληροφορίες που ανέφεραν ότι ετοιμαζόταν ένα αισχρό πανό στη Λεωφόρο που θα προσβάλλει τη μνήμη του Μιχάλη. Φυσικά, ακαολούθησε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ενημερώνοντας ΠΑΕ Παναθηναϊκό και Αρχές.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει πως τέθηκαν υπόψη της πληροφορίες που ευχόμαστε να μην ισχύουν, για πιθανή εμφάνιση πανό ή κορεό ή και τα δύο μαζί, προσβλητικων για την μνήμη του Μιχάλη, απόψε στην Λεωφόρο.



Απευθυνθήκαμε άμεσα στις αρχές που είναι αρμόδιες για την τήρηση της τάξης και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, θέσαμε υπόψη τις πληροφορίες, ενώ ενημερώσαμε και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ζητήσαμε να ελεγχθεί αν ισχύουν οι πληροφορίες κι αν ισχύουν να διασφαλιστεί είτε πως δεν θα περάσουν στο γήπεδο τα πανό, είτε αν έχουν περάσει ήδη να διασφαλιστεί πως θα απομακρυνθούν.



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.