Header Ads


Χάος στη Μαρσέιγ: Οπαδοί την «έπεσαν» στη διοίκηση!

Χάος στη Μαρσέιγ: Οπαδοί την «έπεσαν» στη διοίκηση!


Αν και η Μαρσέιγ πορεύεται χωρίς ήττα στη Ligue 1, ο αποκλεισμός από το Champions League τα έχει τινάξει όλα στον αέρα, με αποτέλεσμα οι οπαδοί να την «πέσουν» στην διοίκηση και ο Μαρθελίνο να μην αντέχει την πίεση και να υποβάλλει την παραίτησή του.

Η ισοπαλία της Μαρσέιγ κόντρα στην Τουλούζ ήταν αρκετή για να ταράξει τα νερά της αντίπαλης ομάδας της ΑΕΚ στο Europa League. 




Οπως επίσης αυτό το αποτέλεσμα αποτέλεσε το τέλειο έναυσμα για τους οργανωμένους οπαδούς της Μαρσέιγ για να τινάξουν τα πάντα στον αέρα. 

Ο αποκλεισμός στην προκριματική φάση του Champions League, από τον Παναθηναϊκό και κάποιες αποφάσεις που έλαβε το διοικητικό συμβούλιο ήταν υπερβολικές για τους Μασσαλούς. 



Οπως φαίνεται μάλιστα, ούτε η τέταρτη θέση στη Ligue 1, μπροστά από την Παρί, δεν ικανοποιεί κανέναν στις τάξεις των οπαδών, προς το παρόν.

Οι οπαδοί ζήτησαν εξηγήσεις

Την Δευτέρα (18/09) πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των ultras και της διοίκησης. Οι οπαδοί απαίτησαν με απειλές την παραίτηση του προέδρου, Πάμπλο Λονγκόρια και ζήτησαν εξηγήσεις για τις πωλήσεις-αποδεσμεύσεις σημαντικών παικτών όπως των Παγιέ, Μανταντά και Γκεντουζί, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο σύλλογος χάνει την ταυτότητά του.



Ο Μαρθελίνο ενημέρωσε τους παίκτες ότι παραιτείται

Oτεχνικός της Μαρσέιγ, Μαρθελίνο δεν ήταν παρών στη συνάντηση, ούτε κάποιος από το επιτελείο του. Ωστόσο, σήμερα (19/09) έκανε γνωστό στην διοίκηση ότι δεν θα συνεχίσει το έργο του στη γαλλική ομάδα, μετά από μόλις επτά παιχνίδια στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου με δύο νίκες σε έξι αγωνιστικές στη Ligue 1. Αυτή τη στιγμή, ο Ζαν-Πιερ Παπέν θα μπορούσε να είναι στον πάγκο την Πέμπτη κόντρα στον Άγιαξ για την πρώτη αγωνιστική του Europa League, σύμφωνα με την «Equipe».

Από την άλλη, όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου τα είπαν σε έντονο ύφος με τους οπαδούς της γαλλικής ομάδας. Τις επόμενες εβδομάδες, σύμφωνα με την «Equipe», αναμένονται συναντήσεις οπαδών και ποδοσφαιριστών. 

Αν και η Μαρσέιγ δεν έχει χάσει ακόμα στο πρωτάθλημα φέτος, αυτή η «καταιγίδα» γύρω από τον Μαρθελίνο φτάνει σε μια κομβική στιγμή της σεζόν, αφού το πρόγραμμα των Φωκαέων θα γίνει ακόμη πιο δύσκολο τις επόμενες εβδομάδες. 

Δεν είναι σε καμία περίπτωση η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι αντίστοιχο στην Μαρσέιγ. Υπενθυμίζεται ότι με τον Βίλας Μπόας, οι οργανωμένοι οπαδοί της Μαρσέιγ είχαν εισβάλει στο προπονητικό κέντρο για να τα ψάλλουν στον Πορτογάλο τεχνικό.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.