Header Ads


Τεράστιος πονοκέφαλος για ΑΕΚ ενόψει Ιανουαρίου!

Τεράστιος πονοκέφαλος για ΑΕΚ ενόψει Ιανουαρίου!


Δεν χάνει μόνο τον Μουκουντί και τον Ζίνι η Ένωση - Ποιοι παίκτες δεν θα είναι διαθέσιμοι τον Γενάρη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ..

Η πρόκριση των Ανγκόλα και Καμερούν στην τελική φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής δημιουργεί τεράστιο πονοκέφαλο στην ΑΕΚ. 




Ο λόγος; Προφανής... Δεν αποκλείεται στις αποστολές των δύο ομάδων να βρίσκονται οι Ζίνι και Αρόλντ Μουκουντί. 

Οι δυο παίκτες της Ένωσης λογίζονται ως βασικοί στις Εθνικές τους οι οποίες πήραν την πρόκριση για την τελική φάση που θα διεξαχθεί από τις 13 Γενάρη έως τις 11 Φεβρουαρίου του 2024 στην Ακτή Ελεφαντοστού.



Με απλά λόγια αν λείπουν θα χάσουν αρκετά ματς πρωταθλήματος με τη φανέλα της ΑΕΚ, ενώ θα λείψουν και από το Κύπελλο.

Συγκεκριμένα, στο διάστημα που θα λείπουν, εφόσον είναι στις αποστολές των δύο ομάδων, διεξάγονται τα ματς: 



Ατρόμητος-ΑΕΚ
ΑΕΚ-ΟΦΗ
ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
ΑΕΚ-Κηφισιά


Τι ισχύει με Χατζισαφί - Μοχαμάντι



Η ΑΕΚ είναι δεδομένο πως θα επηρεαστεί και από το Asian Cup που ξεκινά στις 12 Ιανουαρίου του 2024 και ολοκληρώνεται στις 10 Φεβρουαρίου στο Κατάρ.

Ο λόγος είναι προφανής. Στη διοργάνωση συμμετέχει με υψηλές, μάλιστα, βλέψεις το Ιράν. Η ομάδα των δύο αριστερών μπακ της ΑΕΚ, των Χατζισαφί και Μοχαμάντι είναι στον 3ο όμιλο της διοργάνωσης μαζί με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Χονγκ Κονγκ και την Παλαιστίνη.

Τα τρία αυτά ματς είναι από τις 14 έως τις 23 Ιανουαρίου με το Ιράν να έχει δεδομένα πολλές πιθανότητες να είναι στους «16» με τα παιχνίδια εκεί να διεξάγονται από 29 έως 31 Γενάρη.

Ακολούθως στις 2-3 Φλεβάρη είναι τα προημιτελικά με το Ιράν να θυμίσουμε πως στη διοργάνωση του 2019 έφθασε στα ημιτελικά, ενώ το 2015 έπαιξε στα προημιτελικά.

Έτσι από τη στιγμή που τόσο ο Χατζισαφί όσο και ο Μοχαμάντι είναι ενεργά μέλη της Εθνικής, με τον πρώτο, μάλιστα, να φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού, η ΑΕΚ θα στερηθεί και τα δύο αριστερά μπακ της για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αμφότεροι είναι οι 2 αριστεροί μπακ της Ένωσης, ενώ τρίτος λογίζεται ο Πήλιος που δεν έχει παίξει ακόμη σε επίσημο παιχνίδι με την Ένωση και αποκτήθηκε φέτος από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.