Header Ads


Απίστευτη δήλωση Τσέφεριν για την δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη και την Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Απίστευτη δήλωση Τσέφεριν για την δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη και την Ντιναμό Ζάγκρεμπ


Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, πήρε θέση για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια λέγοντας χαρακτηριστικά πως η Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν θα ήταν σωστό να αποκλειστεί από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Με αφορμή τον θάνατο του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη, στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας, ο Αλεξάντερ Τσέφεριν προχώρησε σε κάποιες δηλώσεις οι οποίες θα... συζητηθούν. 




Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της UEFA παραχώρησε συνέντευξη στο «n1info.si» και ρωτήθηκε σχετικά με το αν συμφωνεί με την απαγόρευση της μετακίνησης των οπαδών της κροατικής ομάδας στα εκτός έδρας και για το αν τελικά θα έπρεπε να αποκλειστεί από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπως ζητούσαν χαρακτηριστικά οι Έλληνες.


Αναλυτικά τα όσα ανέφερε: 





«Αυτό αποφάσισε η Επιτροπή Ασφάλειας της UEFA και συμφωνώ μ’ αυτή. Ως σύλλογος η Ντινάμο Ζάγκρεμπ δεν είχε καμία σχέση με την πειθαρχική διαδικασία. Πήραμε μία απόφαση με βάση στα ευρήματα των αρχών. Στην προκειμένη περίπτωση είχαμε ένα τραγικό γεγονός και η ομάδα της Ντινάμο δεν γνώριζε καν ότι αυτό το γκρουπ των οπαδών είχε ταξιδέψει στην Αθήνα. 

Αυτοί ήταν εγκληματίες που οργάνωσαν το ταξίδι στην Αθήνα δύο ημέρες πριν την αναμέτρηση και έκαναν ό,τι έκαναν. Θα ήταν σωστό να τιμωρήσουμε την ομάδα και το 99,9% των αθώων φιλάθλων της για μερικούς ηλίθιους που τώρα είναι στη φυλακή; Πως γίνεται να ήξερε η ομάδα ότι μερικοί χούλιγκανς και εγκληματίες νοίκιασαν ένα βαν και στις 2 τα ξημερώματα ξεκίνησαν για την Ελλάδα;».



Απίστευτες προκλήσεις από τον πρόεδρο της Κροατίας: «Ο Μιχάλης έχασε τη ζωή του γιατί αρνήθηκε τις πρώτες βοήθειες»!

Σε νέο παραλήρημα προχώρησε ο πρόεδρος της Κροατίας, για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη, από Κροάτες και Έλληνες δολοφόνους. Ένα παραλήρημα που προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του υπουργού Εξωτερικών της κροατικής κυβέρνησης. Συγκεκριμένα, ο Ζόραν Μιλάνοβιτς έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι ο αδικοχαμένος φίλος της ΑΕΚ πέθανε, επειδή αρνήθηκε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

«Αυτό πια έγινε το δέκατο τρίτο θέμα. Οι άνθρωποί μας έχουν προβλήματα. Αυτοί είναι συμπολίτες μας. Έχουμε κάποιο αίσθημα αμοιβαίας ευθύνης. Όταν επιστρέψουν σπίτι, θα μιλήσουμε διαφορετικά. Θεωρώ αυτό που άκουσα ως αλήθεια. Και νομίζω και ξέρω ότι η κροατική κυβέρνηση μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα. Στις ελληνικές φυλακές, όλοι λένε, δεν υπάρχει πόσιμο νερό. Ευρώπη, 21ος αιώνας... Το νερό από το σύστημα ύδρευσης δεν είναι πόσιμο! Η τελευταία φορά που το έζησα στο Αζερμπαϊτζάν ήταν το 1994, αλλά δεν πειράζει», δήλωσε μεταξύ άλλων.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.