Header Ads


Η Μπαρτσελόνα «διέλυσε» με 5αρα την Αντβέρπ!

Η Μπαρτσελόνα «διέλυσε» με 5αρα την Αντβέρπ!


«Κατάπιε» την Αντβέρπ η Μπαρτσελόνα επικρατώντας πολύ άνετα με 5-0..

Στον λόγο του Μοντζουίκ η Μπαρτσελόνα δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στην Αντβέρπ και επικράτησε με 5-0.

Οι Καταλανοί έκαναν το 1-0 στο 11ο λεπτό με το πρώτο ευρωπαϊκό γκολ του Ζοάο Φέλιξ στα «μπλαουγκράνα». 




Ο Πορτογάλος έκανε το συρτό σουτ μέσα από την περιοχή και νίκησε τον Μπουτέζ. Στο 19’ ο Φέλιξ «χόρεψε» την άμυνα και σέντραρε και τον Λεβαντόφσκι ο οποίος σκόραρε με πλασέ στην κίνηση. 

Η Αντβέρπ έδειχνε ανίκανη να αντιδράσει και στο 23’ δέχθηκε τρίτο γκολ. Ο Ραφίνια σέντραρε από αριστερά, η μπάλα βρήκε στον Μπατάιγ και κατέληξε στα δίχτυα. 



Ο χορός των γκολ συνεχίστηκε στο 54’ με τον Γκάβι να γράφει το 4-0 με σουτ μέσα από την περιοχή. Δώδεκα λεπτά μετά (66’) ο Φέλιξ με κεφαλιά πέτυχε το πέμπτο γκολ των Καταλανών. Μετά το γκολ ο Πορτογάλος βγήκε και τη θέση του πήρε ο μόλις 16 ετών Γιαμάλ. Μάλιστα λίγο μετά την είσοδο του ο μικρός λίγο έλειψε να σκοράρει.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Κουντέ, Κρίστενσεν, Κανσέλο, Μπαλντέ, Ντε Γιονγκ (58’Οριόλ Ρομέου), Γκάβι (58’Φερμίν Λόπεθ), Γκιντογκάν, Ραφίνια (68’Φεράν Τόρες), Ζοάο Φέλιξ (68’Γιαμάλ), Λεβαντόφσκι

ΑΝΤΒΕΡΠ: Μπουτέζ, Βάινταλ, Κουλιμπαλί, Αλντερβάιρελντ, Μπατάιγ (73΄Κερκ), Φερμέιρεν, Κεϊτέ, Εκέλενκαμπ (60’Γιουσούφ), Μούγια (83’Βαλένσια), Μπαλίκβισα (60’Ντε Λατ), Γιάνσεν (60’Ιλενικένα).
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.