Header Ads


Νέα ήττα για Άγιαξ, 3-1 από Τβέντε! (vids)

Νέα ήττα για Άγιαξ, 3-1 από Τβέντε! (vids)


Ο Άγιαξ γνώρισε την ήττα με 3-1 στην έδρα της Τβέντε, παρουσίασε πάμπολλα αμυντικά κενά και βρίσκεται ήδη στο -7 από την κορυφή

Δε σηκώνει κεφάλι ο Άγιαξ! Η ομάδα του Μόρις Στάιν γνώρισε την ήττα με 3-1 στην έδρα της Τβέντε η οποία έκανε το 4Χ4 κι άφησε τον Αίαντα 7 βαθμούς πίσω της. Απίστευτα τα αμυντικά κενά του Άγιαξ ενώ δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να κυκλοφορήσει την μπάλα σωστά. Σε δύσκολη θέση ο Στάιν.




Με 4-2-3-1 ξεκίνησε ο Στάιν και με τον Γκόρτερ στα δοκάρια. δεξί μπακ ο Ρενς και αριστερό ο Σόσα, με τους Σούταλο-Χάτο στα στόπερ. Ταχίροβιτς και Μάνσβερκ τα δύο χαφ και μπροστά τους οι Μπερχάους, Μπρόμπεϊ και Μπερχβάιν. Στην κορυφή ο Άκπομ. Σε σχέση με το προηγούμενο ματς ο Άγιαξ είχε συνολικά πέντε αλλαγές, ενώ ντεμπούτο έκαναν οι όσα και Μάνσβερκ.

Στα 74 μόλις δευτερόλεπτα ο Φλαπ έβγαλε κάθετα στον Ουγκάλδε που κινήθηκε ανάμεσα στα στόπερ και πλάσαρε αλλά είδε τον Γκόρτερ να του λέει όχι και στο 3’ ο Μπρόμπεϊ πάτησε περιοχή από αριστερά και σούταρε αλλά κόπηκε από τον Ούνερσταλ.



Και τελικά στο 7ο λεπτό η Τβέντε βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Γκόρτερ είπε όχι σε σουτ του Φλαπ, ο Ροτς πήρε το ριμπάουντ κι έβαλε την προβολή, ανοίγοντας έτσι το σκορ παρά την προσπάθεια του τερματοφύλακα του Άγιαξ.

Και πριν προλάβει να συνέλθει ο Άιαντας στο 11ο λεπτό δέχτηκε και 2ο γκολ. Ο Γκόρτερ απέκρουσε το μακρινό σουτ του Σάντιλεκ, αλλά ο Ουγκάλδε έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Στάιν πλάσαρε σε κενό τέρμα για το 2-0, σοκάροντας την ομάδα που προπονεί ο πατέρας του.



O Άγιαξ δεν υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο και στο 28ο λεπτό η Τβέντε έκρυψε την μπάλα, ο Φλαπ σήκωσε για τον Στάιν που έπιασε το γυριστό από το πεναλτι αλλά είδε την μπάλα να σταματά στο δοκάρι.

Κι όμως στο 36ο λεπτό από το πουθενά ο Άγιαξ κατάφερε να μειώσει σε 2-1. Ο Σόσα έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Μπρόμπεϊ με προβολή στο πρώτο δοκάρι νίκησε τον Ούνερσταλ.

Στο 38ο λεπτό η κεφαλιά του Στάιν πέρασε λίγο έξω ενώ στο 40’ η Τβέντε φώναξε για πέναλτι σε ανατροπή του Φλαπ αλλά ο Μακέλι δεν έδωσε κάτι.

Στο 46ο λεπτό ο Ρεχίρ από αριστερά γύρισε στον Ροτς που πλάσαρε αλλά κόπηκε από τον Γκαεϊ  και στο 50’ ο Γκόρτερ νίκησε τον Ουγκάλδε σε ανεπανάληπτο τετ α τετ.

Στο 51’ ο Άγιαξ απείλησε με πλασέ του Άκπομ από το πέναλτι το οποίο πέρασε έξω και στο 61’ ο Ουγκάλδε έκανε φοβερή ενέργεια και σουτ από μακριά αλλά ο Γκόρτερ έσωσε δύσκολα.

Στο 63’ ο Τέιλορ σέντραρε από αριστερά αλλά ο Χίλχερς πρόλαβε σωτήρια τον Μπρόμπεϊ, ενώ στο 79’ ήρθε το 3-1 για την Τβέντε. Ο Φαν Μπέργκεν έκλεψε ψηλά, ο Ροτς έστρωσε στον Ουνουβάρ κι εκείνος πλάσαρε τον Γκόρτερ κι έγραψε το 3-1. Πανηγύρισε μάλιστα έξαλλα το γκολ του παρότι αγωνίζεται στην Τβέντε ως δανεικός από τον Άγιαξ. Στο 90+1' ο Φαν Μπέργκεν πάτησε περιχοή από δεξιά κι έκανε το σουτ αλλά αστόχησε για λίγο. 

ΤΒΕΝΤΕ: Ούνερσταλ, Σάμπστεντ, Πρέπερ, Χίλχερς (83’ Φαν Χόρενμπεϊκ), Φλαπ (72’ Έιτινγκ), Σάντιλεκ, Κιέλε (72’ Ουνουβάρ), Στάιν (62’ Φαν Μπέργκεν), Ρεχίρ, Ουγκάλδε (62’ Φαν Βολφσβίνκελ), Ροτς

ΑΓΙΑΞ: Γκόρτερ, Ρενς (46’ Γκαεϊ), Σούταλο, Σόσα, Χάτο, Μάνσβερκ (46’ Τέιλορ), Ταχίροβιτς (75’ Φαν ντεν Μπόουμεν), Μπερχάους (75’ Φορμπς), Μπερχβάιν, Μπρομπεϊ, Άκπομ (64’ Μικαουτάντζε)

Twente 1-0 Ajax - Daan Rots 7'
byu/4gjdtokurwa insoccer
Twente 2-0 Ajax - Sem Steijn 11'
byu/4gjdtokurwa insoccer
Twente 2-[1] Ajax - Brian Brobbey 35'
byu/4gjdtokurwa insoccer
Twente [3]-1 Ajax - Naci Ünüvar 79'
byu/4gjdtokurwa insoccer

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.