Header Ads


Όταν ο Ματίας Αλμέιδα νικούσε και απέκλειε τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ! (vid)

Όταν ο Ματίας Αλμέιδα νικούσε και απέκλειε τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ! (vid)


Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ και ο Ιγκόρ Μπίστσαν φέρνουν ωραίες αναμνήσεις στον τεχνικό της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι και επίσημα η αντίπαλος της ΑΕΚ στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League και το όνομά της, αλλά και ο άνθρωπος που βρίσκεται στον πάγκο της ξυπνά ωραίες αναμνήσεις στον Ματίας Αλμέιδα.




Αναμνήσεις πρόκρισης έχει ο Ματίας Αλμέιδα από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και τον Ιγκόρ Μπίτσαν. Ναι, μπορεί να είναι στο μακρινό 2000, όταν ο Pelado κλωτσούσε ακόμη το τόπι, ωστόσο δεν παύει να είναι καλές.

Ο Αλμέιδα, λοιπόν, έχει καλές αναμνήσεις ως οικοδεσπότης κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και τον Ιγκόρ Μπίστσαν.



Και πάμε να εξηγήσουμε τι ακριβώς εννοούμε; Ήταν 26 Οκτωβρίου του 2000, όταν για τον β’ γύρο του Κυπέλλου UEFA η τότε εξαιρετική Πάρμα υποδεχόταν στο «Ένιο Ταρντίνι» την Ντιναμό Ζάγκρεμπ με τον Ιγκόρ Μπίστσαν να φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Ο «Peladο» ήταν στις βασικές επιλογές του Αλμπέρτο Μαλεζάνι, με τους «παρμέντσι» να επικρατούν με 2-0 με ισάριθμα γκολ του Μάρσιο Αμορόσο στο 61′ και στο 78′.

Στη ρεβάνς του Ζάγκρεμπ, ο Αλμέιδα δεν ήταν στη βασική ενδεκάδα. Η Πάρμα βρέθηκε να χάνει στο 32′ με γκολ του Σόκοτα, με τον νυν προπονητή της ΑΕΚ να περνά στο 74′ στη θέση του Μοντάνιο για να συμμαζέψει την κατάσταση. Εν τέλει ο Αλμέιδα πανηγύρισε την πρόκριση.

Δείτε τα βίντεο:







Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.