Header Ads


Συγκλονίζει η μητέρα του Μιχάλη: «Σταμάτησε η ζωή μου εκεί, όταν έχασα το παιδί μου» (vid)

Συγκλονίζει η μητέρα του Μιχάλη: «Σταμάτησε η ζωή μου εκεί, όταν έχασα το παιδί μου» (vid)


Σπαράζει καρδιές η μητέρα του Μιχάλη Κατσούρη, μιλάει για πρώτη φορά..

«Ήρθαν από μια ξένη χώρα για να σκοτώσουν το παιδί μου», είπε η μητέρα του Μιχάλη Κατσούρη, μη μπορώντας να κατανοήσει πώς εκτυλίχθηκε αυτή η τραγωδία.

Για πρώτη φορά η πενθούσα μητέρα του Μιχάλη Κατσούρη άνοιξε την καρδιά της στο Star και στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γκούμα, μιλώντας για τον απερίγραπτο πόνο που βιώνει μετά τη δολοφονία του παιδιού της στη Νέα Φιλαδέλφεια.




«Αναζητώ τη δικαιοσύνη. Θέλω να βρεθεί ο άνθρωπος που το έκανε αυτό στο παιδί μου», είπε δακρυσμένη. 

«Έτρεξα στο νοσοκομείο και τότε ήταν που έχασα τα λογικά μου. Ήταν ένα παιδί με προσωπικότητα, με τις δικές του πεποιθήσεις, διάβαζε το Ευαγγέλιο, περνούσε τα βράδια με τους φίλους του. Αγαπούσε την ΑΕΚ», συνέχισε.

Τίποτα δεν προμήνυε την τραγωδία που θα ακολουθούσε. 

Όπως διηγήθηκε η μητέρα του Μιχάλη, εκείνος επέστρεψε από τη δουλειά, ξεκουράστηκε λίγο και στη συνέχεια της είπε ότι θα πήγαινε για καφέ στο καφέ έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ. 



Δυστυχώς, μέχρι τα ξημερώματα, το παιδί της δεν ήταν πια ζωντανό.

«Κατέρρευσα. Πέρασα δύο ημέρες στο νοσοκομείο. Θα προτιμούσα να βάλω τέλος στη ζωή μου μαζί με το παιδί μου. Η ζωή μου τελείωσε όταν έχασα το παιδί μου. Τώρα τρέχω στο νεκροταφείο και ανάβω ένα κερί γι' αυτόν», είπε συντετριμμένη.

Όπως πιστεύει, αυτοί που σκότωσαν τον γιο της θα βρεθούν και ξέσπασε:

«Δεν είναι καν άνθρωποι. Ήρθαν για να σκοτώσουν το παιδί μου. Το παιδί μου θα δικαιωθεί. Ο δολοφόνος του θα βρεθεί. Θα συμβεί, το πιστεύω. Ήρθαν από μια ξένη χώρα για να σκοτώσουν το παιδί μου», είπε, μη μπορώντας να κατανοήσει πώς εκτυλίχθηκε αυτή η τραγωδία.

Απευθυνόμενη μάλιστα στο πρόσωπο που αφαίρεσε τη ζωή του Μιχάλη, είπε:



«Να κοιτάξει αυτό που έκανε στο παιδί μου, να το μετανιώσει, αλλά και να μετανιώσει το παιδί μου εγώ το έχασα. Θα πληρώσει για το κακό που έκανε στο παιδί μου, δε θα μείνει ατιμώρητος».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.