Header Ads


Η ενημέρωση της ΑΕΚ για την αποστολή των διαρκείας μέσω courier!

Η ενημέρωση της ΑΕΚ για την αποστολή των διαρκείας μέσω courier!


Τι ισχύει με τα εκατοντάδες παράπονα σχετικά με τα ευρωπαϊκά διαρκείας - Η λύση που θα δώσει η ΑΕΚ

Αρκετά είναι τα παράπονα τις τελευταίες ημέρες από τον κόσμο της ΑΕΚ σχετικά με την παράδοση των ευρωπαϊκών εισιτηρίων διαρκείας ενόψει του αγώνα (κατά πάσα πιθανότητα) με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ την Τρίτη 8 Αυγούστου στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena».




Τέσσερις εργάσιμες έμειναν μόνο μέχρι το πρώτο παιχνίδι της Ένωσης για τη νέα σεζόν και φυσικά το πρώτο ευρωπαϊκό ματς του Δικεφάλου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και είναι πολλοί εκείνοι που δεν έχουν στα χέρια τους τα ευρωπαϊκά τους διαρκείας. Φυσικά δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να φτάσει η ημέρα του αγώνα και κάποιος που έχει αγοράσει διαρκείας να μην μπορεί να μπει στο γήπεδο.

Από την πλευρά της, η ΑΕΚ έχει παραδόσει όλα τα εισιτήρια διαρκείας στην εταιρεία courier με την οποία συνεργάζεται. Εκείνοι από την πλευρά τους είναι σε ένα καλό επίπεδο σχετικά με τις παραδόσεις τους. Μπορεί να είναι θέμα της εταιρείας πότε θα γίνουν οι παραδόσεις, αλλά η ΑΕΚ δεν αδιαφορεί για τα προβλήματα που μπορεί  να προκύψουν.



Έτσι, εξετάζεται τις επόμενες ημέρες να εκδοθεί ανακοίνωση από τον Δικέφαλο σχετικά με τρόπους που θα μπορούν να μπουν στο γήπεδο όσοι δεν έχουν καταφέρει να παραλάβουν την κάρτα τους είτε λόγω δυσχέρεια της εταιρείας, είτε γιατί δεν την παρέλαβαν για οποιοδήποτε λόγο.

Στόχος είναι να μην υπάρξει κανείς δίχως το διαρκείας στο χέρι του την Τρίτη 8 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.